Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Już mi przepisał i biorę od dwóch dni. Trochę schizuje za każdym razem się podcierajac czy nie ma krwawienia... Masakra....Pójdz kochana do gina po duphaston. Prawdopodobnie masz zbyt niski progesteron.
Z kolei u mnie dziś dzień wolny a jutro chyba z samego rana będzie wycieczka do gin bo znów zaczynam mieć brązowy śluz plus coś brzuch pobolewa... Miało być za tydzień ale chyba wolę nie czekać jak mam tak blisko, od pon będę pracować na innym oddziale, to teraz jeszcze wykorzystam że mam gin totalnie pod nosem... Może zwiększy dawkę leków czy co, nie wiem, albo usg...
Ja też schizuje bo w czwartek plamilam. Każda wizyta w wc to STRESJuż mi przepisał i biorę od dwóch dni. Trochę schizuje za każdym razem się podcierajac czy nie ma krwawienia... Masakra....
Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom
Dokładnie schiza okropna.... Wiem co przezywasz :-(Ja też schizuje bo w czwartek plamilam. Każda wizyta w wc to STRES![]()