Cześć dziewczyny
Kawkę właśnie popijam i czytam Was
Temat golenia i pięt hehehe , ja właśnie od kiedy mam zagrożenie przedwczesnego porodu zaczęłam stopy doprowadzać do porządku, przede wszystkim te nieszczęsne pięty .. nakładam na grubo krem i śpię w skarpetkach , ja nie wiem skąd mój mąż ma takie gładkie pięty i nic nie robi buuu
Truskawka powikłania to w razie pęknięcia blizny to od razu CC plus jak tylko donoszę do 36 tygodnia to pewnie zdecydują sami już o CC, żeby nie dopuścić do pęknięcia.
Ewcia biorę Duphaston, nospa, magnez i żelazo , nie wiem własnie jak cienka, miałam wrażenie że nawet mieli problem z określeniem tego, w czwartek w szpitalu dopytam. No u mnie teraz jest 29 tyg + 3 , więc już jest nieźle. A u Ciebie jak sytuacja wygląda ?
Kasiulka jaka Twoja Zosieńka już duża ,pięknie Ci rośnie i oby tak dalej
Paninka gratuluję dobrych wieści
Madziazt witaj witaj na ojczystej ziemi, fajnie , ze zakupy Ci się udały, ja właśnie stwierdziłam, że skoro mogę urodzić lada moment, to odesłałam właśnie jedną sukienkę i bluzkę , dobrze , że metek nie oderwałam . Gatuluję Majeczki !!!!
Pola@ zdrówka
kika333 super , że wszystko ok i jeszcze jaki bonus, podejrzałaś syneczka

Kasia_831 to udanych świąt z teściową

a śniadanko z 4 jaj to rzeczywiście konkretne vs koktajl , który zafundowała sobie pumelova

Karuzela dobrych wizytowych wieści, mój synek właśnie też 1300 g w 28t5d , więc podpbnie

Ja ważę się często, waga w łazience stoi , więc jak niezapomnę to rano staje, no a ja 1kg w dół , pewnie ze stresu
Pumelowa udanej imprezki urodzinowej
My niestety w święta sami w Wawie , plany się zmieniły , mam zakaz od lekarza opuszczania Wawy

więc wczoraj mąż zrobił zakupy i będzie gotował z moją pomoca

upiekę jakieś jedno ciasto, może sernik , a właśnie jakie ciasta pieczecie , macie jakiś dobry przepis ?? może coś na Thermomix znajdę , żeby się nie przemęczać
U mnie z humorem też kiepsko, popłakuję do poduszki , jak tylko pomyślę , że ten mój synuś miałby się lada moment pojawić

ale staram się nie nakręcać dla dobra i dzidzusia i swojego, musi być dobrze
Kochane udanych przygotowań