Morela_87
Fanka BB :)
Idź do lekarza sprawdz co się dzieje !W innym ale mówili że mają te same idczynniki. Zakres ma tabeli taki sam
Napisane na Pentagram Monster w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Idź do lekarza sprawdz co się dzieje !W innym ale mówili że mają te same idczynniki. Zakres ma tabeli taki sam
mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze , ale dam znać na pewnoDobraDziewczyna daj znac w poniedziałek po wizycie u gina.![]()
A kiedy masz wizytę?Ania jutro wlasnie mam 33dc i kupiłam juz ostatni test o czułości 10 , i koniec bo wydam majątek. Jejku tak się czekali na ten @ tyle a do głupiej wizyty sie dłuży :-(
Idź prywatnieNajszybsza możliwa wizyta dopiero za dwa tygodnie. Poza tym chyba jeszcze za wcześnie żeby widać coś było na usg. Zwariuje chyba
wszystko bedzie dobrze , na pewno cos pokrecili z tymi badaniamiNajszybsza możliwa wizyta dopiero za dwa tygodnie. Poza tym chyba jeszcze za wcześnie żeby widać coś było na usg. Zwariuje chyba
No właśnie prywatnie dwa tygodnie...Idź prywatnie
![]()
![]()