Ewella dzieki

jakoś nie mam ochoty na to wesele, makijaż mi się nie podoba, jedziemy teraz - fryzjera nie znam więc nie wiem czego się spodziewać:// pada deszcz, do tego ludzi nie znam a jestem swiadkowa:/ pomijając fakt że ta moja panna młoda nieogarnieta trochę, eh. Wzięłam poduszkę do siedzenia

przynajmniej moja waga nie zawiodła, dzisiaj na czczo malutko więc mogę pojesc
Misia napisz! A co

zagroziło to Twojemu zdrowiu
Chybra współczuję sprzątania, dzięki Bogu mój m nie życzy sobie mojej obecności przy remoncie
Aniek buty też uwielbiam [emoji173] właśnie robię ekspansję na przedpokoju na inne szuflady

te spody kupiłam w auchanie, o dziwo na dziale z ciastkami gotowymi typu oreo, na przeciw zdrowej żywności chyba. Ale ten Auchan w Mysłowicach jest po realu więc może być inaczej niż w prawdziwym. Dzięki! Powodzenia na spowiedzi. Ja byłam w spowiedzi w tym tygodniu i wystarczyło powiedzieć kiedy byłam ostatnio i ksiądz już mi nie dał dojść do słowa ... rozplakalam się oczywiście w tym konfesjonale
A co do tych tam na dole

to tak jak Aniek napisała ciemne się zrobiły

murzynskie
Madziazt też ciągle czuje jak się mała przekreca, dosłownie w ciągu dnia ma raz głowę z lewej raz z prawej, raz mnie kopie w zebra a potem w szyjke masakra
Kylesa to cudownie że dajecie rade, że wszystko idzie do przodu

)
Aga km dziekuje- mogę już jeść oddychając nosem a to na weselu szczegolnie przydatna umiejętność. Więc czuje się lepiej, mam nadzieję że nie będzie jutro gorzej po imprezie, ale jutro nażrę się w koncu czosnku i będzie tylko super
Linoone jakie 'wszystkie 5s' bo nie wiem jeszcze o co chodzi?

Dzięki!
Napisane na SM-G930F w aplikacji
Forum BabyBoom