reklama

Lipcowe mamy 2017

Tymuniek lepszy antybiotyk niż męczenie się bez niego. Szybciej przejdzie.

Pola zdrowia dla córeczki.

Misia, nie źle z PITami...zawsze jakiś pieniądz wskoczy.
Szkoda, że na wesele nie idziesz, ale co zrobić? Masz szczęście z tą opieką, tym bardziej, że to twoja mama.

Anita, to ile u was dzieci idzie, że przewidziane na 3 godz. U nas ponad 50 w tym wczesna komunia i musimy się w 1,5godz zmieścić, bo następna msza się zaczyna. Na nieszporach może być dłużej, bo zdjęcia mają robić.

Pumelova kończymy dom na obrzeżach Pszczyny(dokładnie Piasek). Tak że dojazdy i z młodym do szkoły i ew.do pracy.

Kasia gratuluję wizyty, no i czekamy w ojczyźnie!

Ewella fajnie , że uda się szybciej zacząć remont.

Aha kontakt z rówieśnikami jest na plus dla dziecka, ale też dużo zależy od pań opiekunek. Fajne panie, to dziecko chętnie chodzi i dużo się uczy, a jak takie żeby odbić zegar i do domu, to dzieci się zniechęcają.

reklama
Kasia super że masz pozwolenie na lot:)) czekamy na sloneczko:D
Ja lubię tańczyć i mój mąż lubi tańczyć(Po ślubie byliśmy na kursie tańca towarzyskiego i 2na1) ale żeby tańczyć z obcymi kobietami to musi się coś napić:D no brzuszek trochę ogranicza możliwości, nie mogłam skakać przy szybszych piosenkach a robiłam ciągle przerwy bo się bałam że zaszkodzi. Mam nadzieję że szyjka mi się od tego nie skrocila :D

Aniek ooo piasek, wynajmowalismy tam miejscowke w lesie z okazji kawalerskiego:D

Ewella super że wszystko dobrze po badaniu:))

Ja też wróciłam z prenatalnych, mała waży 1390g:D obróciła w tej chwili glowkowo, przepływy ok, narządy ok - wszystko dobrze! Ale się cieszę [emoji16][emoji16][emoji16]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Maziajka w prywatnym do którego syn chodził wcześniej puszczali bajki, teraz puszczają na tzw dyżurze, czyli w wakacje, ale rodzice o tym wiedzą
Paalinaa szkoda że ci nie dadzą, eh trudno
Anita7891 3 godziny ? żartujesz? ja się spotkałam z tym że komunia jest jak na krócej żeby dzieci dały radę
Nie wiem ile dzieci będzie u Ciebie ale u nas 112-116 miały być 2 grupy ale mamusie idiotki nie chcąc być w 2grupie stwierdzili że będzie tylko jedna godz- same przyjmowanie komunii przez dzieci może zająć z poł godz a cała reszta?! Nie mówiąc już o tym że goście się nie zmieszczą w kosciele (rok temu było niecałe 70 dzieci i rodzina pod kościołem stała a tu 50 więcej + rodzina niech tylko 200 osób doliczyc-masakra).

Misia to masz fajna mame-nie wszystkie by zrezygnowały nawet będąc na emeryturze.

A ja już odpoczywam- zebranie w szkole kolejne siedzenie 1.5h na szczęście nasza klasa zostaje-parę osób odejdzie może ktoś dojdzie ale jej nie rozwiąża. Oby teraz politycy nie wymyślili kolejnej durnoty testując na naszych dzieciach bo u mnie już limit wyczerpali;)

A i zapomniałam-przyszedł mi dzisiaj termofor z bebiklubu. Dobrze ze jesteście i potraficie doradzić i podpowiedziec pewne rzeczy:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry