reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Lipcowe mamy 2017

Aniek42 mój też miał epizod z odchudzaniem 2 lata temu. Wytrzymał ponad miesiąc ale wystarczyło ze jadł regularnie i nie jadł chipsów Ani mięs smażonych tylko ewentualnie pieczone i schudł 10 kg. Bez ruchu i siłowni. Teraz od kiedy rok temu zdał egzamin na instruktora na matocykle to częściej się rusza po placu i ma do garażu z 800 metrów a musi kilka kursów po motocykle pójść. A jak go poznałam ważył 82. Jak widać obiadki mu służą ;)

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Aim miescisz się w zimowe rzeczy? Ja to miałam nadzieję w połowie kwietnia nie ubierać bo już trochę ciasne były. Ale pogoda płata figle i juz nie zapinam się w 2 kurtkach z 3

Miałam kupiony taki płaszczyk typu oversize. W resztę rzeczy które mam bardzo dopasowane się nie mieszczę ;)

Ja miałam sporo luźnych koszulek i bluzek. Ale większość białe wiec teraz żółte są i noszę je tylko po domu. Nie mogę doczekać się dni gdzie będzie temperatura 20+ i będę mogła ubierać sukienki bo mam sporo takich luzniejszych. Och jak ja bym chciała :D

A to ja właśnie smutek bo wszystkie absolutnie wszystkie sukienki jakie mam są w jednym kroju-odcinane w talii i nie ma szans w nie ani się wbić ani co gorsza dobrze wyglądać :/ także w sumie mi na rękę ta pogoda...

Kylesa o kurczaczek mam nadzieje,ze u Was sie ulozy.

Aniek matko ale masz z ta zgaga u mnie ostatnio po ananasie mialam zgage gigant teraz nie tkne juz dziada za cholere;P

Pumelova no wiadomo jutro ma byc 20 stopni:p ale w porownaniu do tego co bylo to dzisiaj Majorka;D

a ja zamowilam na Alieexpres 2 pary skarpet szalenstwo:D

Abed tak tak kiełbasa będzie, no musi być.
Sałatki będą. Ze trzy zrobię.
Emol to raczej wszystko mięsne ludzie będą. W piątek chłopaki to takie typowe, nawet mąż na wieś jedzie po wiejskie wyroby :)
Nika, Tymuniek są takie specjalne wielorazowe "czopki" co się je mrozi, ale zanim się kupi warto spróbować czy chłód pomaga w ogole, bo niektórym tak, a innym nie.
Kasiulka dzięki za inspiracje. Tu będą raczej typy co lubią pojesc szczególnie wiejskie rzeczy i do tego bimberek. Normalnie to cały czas muszą trzymać formę i być fit to kochają takie jedzonko bo rzadko mogą sobie na nie pozwolić.
Kylesa współczuję tyle stresu teraz jak potrzeba Ci spokoju. Trzymam kciuki w końcu znajdzie dobra pracę.
Aniek nie mogę się marzyć bo mi rennie pomaga od razu.
Wróciłam od lekarza. Tsh 0,9 następna wizyta w październiku. W poczekalni dwóch starszych panów na siłę chciało mi miejsca ustępować, a starsza pani przepuscila mnie przed siebie bez pytania do lekarza :) lekarstwa kupiłam, do domku wróciłam. Robię mężowi pudełeczka na jutro. Znów przypalilam kasze. :/

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kylesa przykro mi, musi szukać dalej, będzie dobrze :) u mnie też zimno chociaż słońce świeci.
Aniek42 ja mam zazyczaj takie do ramion, ale w zeszłym roku po ciąży poza macicznej ściełam na dośc krótko, i później stwierdziłam że jedna to nie to... ale potrzebowałam wtedyy tego
misia12 wynik super :)
xatu gartuluje córeczki

a my wróciliśmy z kontroli, jeszcze jak się zbieraliśmy to marudził że się źle czuje, mierzę mu gorączkę a tam 38,1, Pani doktor mówi że oskrzela ok, za to lekka infekcja gadrła, siedzenie do końca tygodnia w domu i czekanie czy coś się rozwinie... eh jak się coś przypałęta to go zawsze długo trzyma...

Do góry