Cześć mamusie !!
Taka piękna pogoda i te blade nogi ... buuuu .. nie lubię tego
A ja sama do wtorku jestem , smutno mi . Mąż ze starszakiem do Wiednia pojechali na komunię do mojego chrześniaka, syna mojej siostry. Zazdroszczę im

. We wtorek wraca mąż , a starszak dopiero w czwartek z dziadkami. No nic , jakoś sobie muszę z tą samotnością poradzić , nie lubię byc sama, szczególnie wieczorem jest mi bardzo smutno

.
Chybra zazdroszczę tej wagi , bo ja chyba zaczynam puchnąć , aj wkurza mnie ta waga, ale jakoś nie mogę nad nią zapanować. Piję dużo wody, raczej się nie obiadam , chyba że LODAMI !!! a idzie w górę jak szalona, już przekroczyłam pułap jaki zakładałam, koszmar , a tu jeszcze miesiąc
OLA W. każda z nas ma obawy, nawet te , które już mają jedną pociechę , będzie inaczej, ale za to jak pięknie i wesoło
Liluli ale smakowite bułeczki mniam
Paalinaa masakra z tą opieką , nie denewuj się, jak masz obawy to zpowrotem na IP

Ja też pierwszego synka w Holandii rodziłam , w Hadze i hummm wspomnienia mam dobre, nawet bardzo. Ciąże prowadziła mi położna i to nawet Polka mi się trafiła i od połowy byłam ze względu na jakieś problemy prowadzona też przez szpital. W szpitalu było super.
aaa i współczuję akcji z zakupami !!! Sliczny pokoik
Tymuniek , oby jak najdłużej , trzymam kciuki

: a czemu potrzebujesz kartę wypisu odnośnie poprzedniego CC ?? kurcze, bo ja nie mam nic takiego, a rodziłam w Holandii
Integral trzymaj się , współczuję problemów , trzymam kciuki za jak najszybszą poprawę sytuacji , jeszcze to OKNO ?? czemu Wy musicie wstawiać ? dziwne ...
Mamusia_Muminka wrrr ale nieprzyjemna sytuacja, współczuję
Ika89 gratuluję udanej wizyty

pumelova, jaki koleś, a tak Ci zależało na tym kolorze , ach ludzie są okropni .... a niezłe jaja z tą czekoladą

Emol no godzina na spacer hmm z deka późna , o tej porze to ten Twoj mógłby darować sobie wkurzanie kobiety w ciąży , powodzenia na wizycie
Lilith super z domkiem, gratuluję