reklama

Lipcowe mamy 2017

reklama
Tymuniek to juz za chwile bedziesz tulila swojego szkraba [emoji5]

Misia na IP jedz niech sprawdza co sie dzieje.

Emol moj tez pojechal do lasu pojezdzic. Juz niedlugo powinien wrocic bo juz go troche nie ma.

Pola dobrze ze wszystko w porzadku [emoji5]

Katja a sprawdza Ci szyjke na kazdej wizycie Twoj gin?
Tez mam macice dwurozna i z tego co moj lekarz mowil to czesto przy tej wadzie skraca sie szyjka stad przedwczesne porody. U mnie niestety przyczynilo sie to do poronien.

Punelova powodzenia w doborze odcienia farby,pewnie ciezko bedzie [emoji6]

Wczoraj na obiad zrobilismy grilla [emoji39] zaspokoilam w koncu smak na grillowane jedzenie [emoji28]
I cala noc przespalam z 1 pobudka na siku i wstalam o 10 prawie [emoji6]
Pokrzywe pije od jakiegos czasu i przy tym duuzo wody.

Tymuniek słoneczko nie mam się pogoda ma się zepsuć. Oj jak już blisko.
Ciśnienie wzrosło na 150/90 jestem na IP. Tutaj jest ładne 138/75. Zabadali, popatrzyli na dzidzia, polezelismy na ktg po raz pierwszy. Szyjka ok, wód dużo. Jestem uspokojona i czekam na wypis.
Dziękuję za szybka reakcje, a co to za plamki na rękach to nie wiedzą :/
Tu mam już jak schodzą może któraś z was wie co to. Całe dłonie i przedramiona w takich były.
1495370715-aaaaaa.jpeg

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Tymuniek 3 tygodnie to jeszcze początek czerwca ok. 10.06 szybko. Ale na pewno jeśli tak zdecydowali to znaczy że tak trzeba.

Liluli mój wrócił o 12.30 a jego kochana żona już włączyła mu Moto gp już od początku czyli 12.20. Spóźnił się i od razu siedział z obiadkiem ;) Ma ze mną za dobrze.

Inka a kto tyle pierogów zje? ;) i z czym? Ruskie czy z kapustą i grzybami, a może z mięsem? :D

Misia a do którego szpitala pojechalas? Bo jak pamiętam z Warszawy jesteś

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

Emol pojechałam tam gdzie prowadzę ciążę tzn na starynkiewicza. Robiłam ostatnio krew i mocz to wyciągnęli sobie wyniki bo miałam jutro odebrać. Dostałam tabletkę. Zwiększyć mam dopegyt i jak się powtórzy to przyjeżdżać, tylko wziąć torbę.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Emol pierogi ruskie dla ojca bo mama jedzie do pracy zagranicę i tato będzie miał zamrożone i gdy będzie głodny to z zamrażarki i obiad gotowy ☺

Ostatnia edycja:
Liluli o witaj dwurożna macico :) heh. Tak sprawdza mi, robi usg. Z tego powodu tez ledwo dotrzymalam do 38 tc w ostatniej ciazy :) mam nadzieje ze teraz tez rzutem na tasme damy rade.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry