Dziewuchy zdalam egzaminy..

I to z calkiem fajnymi wynikami..Radosc mnie rozpiera
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Super gratuluję! To teraz musisz to opic

Abed to będziesz po mnie dzien lub 2 dowiem się chyba jutro

Joanna wszystko zalezy na jaki trafisz dzien-moze byc luz a może bedzie hardkor i wtedy wiesz co bedzie no chyba ze cc wcześniej u nich ustalone ale zecze ci sn!
Ola moj tak mial przy corce a że młodzi i glupi to albo nie bylo albo on mial przyjemnosc. A teraz nie ma mowy-kozystal dopóki byla okazja. W niedzielę chcial a w poniedziałek wizyta(a ja jakos nie chcialam bo glupio mi przed wizyta) i sam mowil obojętnie w ktora dziurke bo mu sie chce

a jak teraz nie to przecież ile będzie musiał czekać aż dojde do siebie a potem jeszcze opieka przy dzieciach to **** wie kiedy tak naprawdę cos bedzie-biedny rozrzalony
Emol to moze rano jak wstaniemy bedziesz w trakcie lub juz po-zycze szybkiego porodu.
Madziat jesli dobry sprzet-nie przeklamuje to malutka Twoja corcia ale za to latwiej bedzie Ci urodzic. Gratuluję ujemnego gbsa.
Jutro koleżanka rodzi cc-teraz lezy w sali na przeciwko

skończony 37 tydzień ale miala krwotoki i dlatego tak szybko.
A ja coraz częściej skurcze czuje(jak juz wiem ze to one

). Obym dotrzymala do przyszłego tygodnia
Aga ja zauważyłam ze jak kieruje to mna tak nie trzęsie a tak to nawet male dziury odczuwam i dzieci tez i nie lubię przez to teraz dużo jezdzic.
Patuszka waga naprawdę mega ale wiemy o przeklamaniach wiec miej dobre mysli. Moze przez ten tydzień Ci się rozwinie.
Moj to nie mial oporow patrzec jak mnie bada a ja go noe wyganialam bo nic więcej nie zobaczyl u gin. Czego sam.nie widzial

ale jakbym miała rodzic sn to juz by ze mna pewnie nie poszedl tak bylo z corka
Wiecie mysle ze przyszly tydzien lipcowki pobija rekord w porodach
Milej nocy