Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
LILITH - nie mam żadnych papierów , wszystko zostawiłam 500 km temu. Ja przez ten cały okres nerwicy brałam tylko doraznie Relanium , a standardowo szła melisa . U mnie było to , że jak zawsze dostawałam ataku to ktoś przy mnie był , więc jakoś lepiej to znosiłam. Nie chciałam brać tabletek bo sie bałam że się uzależnie , zwłaszcza że z głupimy tabletkami na alergie miałam problem , odstawiałam 3 lata
.
Wróciłam od teściowej , nafaszerowała mnie bigosem i teraz umieram. Nie wolno mi było odmówić , bo by sie jeszcze domyśliła a jej nie wolno
. Miałam iść jutro prywatnie do gina , byłby to 5,2 tyg , ale nie wiem co mam robić :/ mam uczucie w podbrzuszu takie jakby ktoś mi coś na to położył , no i mam panikę , że w pracy zaczne zwracać , a nie wiem czy na tym okresie dostała bym L4 . Kobitki pomóżcie co mam robić ?
Witam jestem tu nowasą tu może jakieś przyszłe mamusie,które od niedawna cieszą się z dwóch kreseczek ...?
![]()
Cześć Agness oczywiście że są Witaj wśród szczęśliwych przyszłych mamusiek ja się cieszę od 13.10Witam jestem tu nowasą tu może jakieś przyszłe mamusie,które od niedawna cieszą się z dwóch kreseczek ...?
![]()
WitajCześć Agness oczywiście że są Witaj wśród szczęśliwych przyszłych mamusiek ja się cieszę od 13.10
Miło mi , że ktoś odpisałJa moje II wymarzone i długoo wyczekiwane kreseczki zobaczyłam 12 listopada
3 dni pózniej pobiegłam do lekarza ( niestety nie do swojej, bo nie miała miejsca) ale powiedział ,że jest jeszcze za wcześnie i nic nie widzi, że może być wczesna ciąża.Troszkę się zmartwiłam ale jakoś daje radę i czekam z niecierpliwością na wizytę u swojej pani ginekolog 23 listopada
Mam nadzieję, że już coś zobaczę.
Ja swoja pierwsza kreskę zobaczyłam 11.11. Byla slaba to nawet cień nie byl , ale ja juz wiedziałam 12 byla bardziej wodoczna 13 juz tezMiło mi , że ktoś odpisałJa moje II wymarzone i długoo wyczekiwane kreseczki zobaczyłam 12 listopada
3 dni pózniej pobiegłam do lekarza ( niestety nie do swojej, bo nie miała miejsca) ale powiedział ,że jest jeszcze za wcześnie i nic nie widzi, że może być wczesna ciąża.Troszkę się zmartwiłam ale jakoś daje radę i czekam z niecierpliwością na wizytę u swojej pani ginekolog 23 listopada
Mam nadzieję, że już coś zobaczę.
14 nabrala różowego koloru 15 , po poludniu byla lepsza niż ta z 14 z rana no i 16 ostatni
nie dotrwalam do dwóch takich samych . Wczoraj beta 453,4 :-)