reklama

Lipcowe mamy 2017

reklama
Aniek już wiem co robić bo była położna.
Chybra Aniek dobrze napisała, jak czytam co robisz to się zastanawiam co ty kobieto za dopalacze bierzesz :)
Kasia ja jestem niedoswiadczona ale myje wieczorem tylko.
Ika haha czasem na mokro też boli ;)
Po wizycie wnioski nastepujace:
Młody niestety zgubił 40g. Za to ssie efektywnie bo po 10minutowym karmieniu miał 30g więcej. Zajęła mu klamerki z pępka, będzie mu wygodnie na brzuchu :) naczyniaki na buzi do obserwacji. Kolejna jej wizyta w przyszłą środę. Wizyta u lekarza w przyszły wtorek.
Gorzej ze mną. Zajęła mi szew, ponoć bardzo duże cięcie,coś się saczy z rany, ciśnienie za wysokie, obrzęki za duże, za mało odpoczywam. Ech. Oddałam Grzesia dziadkowi, oglądają Janosika, a ja popatrzę co za prezenty mi przyniosła.

Napisane na MHA-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

Misia ja też tak ciągle plakalam w szpitalu, w domu sporadycznie jak już opadam z sił to mi się zdarza..

Byłam u lekarza z hemoroidami, leków dostałam zaś na 110zl:/ oby pomogło..

Aniek A Ty skąd bierzesz energię? Masz jej więcej niż ja [emoji14]
Chociaż w t3j chwili szafka nocna ma więcej energii niż ja..

Ika89 nie boli :D boli jak masz głodne dziecko haha [emoji14]

Kasia831 zgadzam się, to taka grupa wsparcia:D

Aha83 polecam fajna ksiazka. Tzn jestem w trakcie czytania ale podoba mi się już

Paninka boże ile Ty zrobiłaś. Ja byłam u lekarza i w aptece i padam na twarz

Misia odpoczywaj więcej:** 40g to nie tak zle:-))

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Chybra, Paninka skąd wy bierzecie tyle enrgii??? :-)

Misia odpoczywaj więcej i przypilnuj tej sączącej się rany żeby nic się z tego nie rozwinęło.

To teraz z cyklu kultowych tematów- mamusie jaka powinna być kupka na kp? ;-)
Od wczoraj Kubuś jest całkowicie na kp i chyba mu nie służy- bączki go wybudzają, podkurcza nóżki, a kupka wlaściwie cała wchłania się w pampersa jak woda ;-/

Dziewczyny byłam na ktg i niestety tachykardia tętno ok 200 kazali brać aspargin w hurtowych ilościach i zrobić cpr nieznacznie mam podwyższony bo normalnie powinno być 5 a ja mam 6. Jutro wizyta u gin ciekawe co mi powie.

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Skąd biorę energię? Chyba z nudów:-p Nudzę się już jak qpa, nawet przy synusiu. Czasem tylko mam taki dzień doła i ryku. To mi nie zwiastuje raczej rychłego porodu, przynajmniej samodzielnego. Poza tym to pewnie to całe wicie gniazda, strasznie długo u mnie trwa:-p

reklama
Karuzela u mnie była na początku żółta woda z grudkami i jest to prawidłowe,byłam z tym nawet u lekarza [emoji38] i tez prezyl się i napinal. Teraz zrobiła się kupka bardziej gęsta bez grudek. To kwestia trawienia.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry