Hej, hej [emoji3]
Ciężko mi ostatnio być na bieżąco. Mam zaległości 3 dniowe, więc będę odpisywala na raty - dobrze? [emoji8]
Integral - mam nadzieję, że już lepiej z tą infekcja? Zdrówka!
Pumelova, Aha - i ja do odbicia czekam 5 minut, a później odkładam młoda na boczku.
Co do smoczka - moja jednak nie jest jego fanką. Mam smoki dynamiczne z Lovi, popatrzę za jakimś innym (inny kształt) - może będzie lepiej.
Aim - gratuluję ruchów na ktg . 17 - ładna data [emoji4]
Tea80 - piękne podejście do tematu cc i butli. Nabieraj sił - toż to tragicznie wszystko mogło się skończyć. Najważniejsze, że jesteście razem, Malutka zdrowa, a i Ty niedługo będziesz fikala jsk sarenka [emoji6]
Joanna - no u mnie nawał trwał właśnie 2-3 dni. A jak z nim walczysz?
Ika - no boli (laktator).. Ale tylko początkowo. Pierwsze karmienia też do przyjemności nie należą, ale jak patrzysz na swoje ssace dziecko, to jakoś tak..lżejszy jest ten ból [emoji6]
Pumelova - język niemowląt jest bardzo dobrą książka i mega wielkim źródłem wiedzy. Sama ja poczytuje, bo intuicja intuicja, to samo z doświadczeniem - zawsze możemy zrobić coś lepiej [emoji6]
Saba - i co gin na tą tachykardie, i jak crp wyszło?
Chybra, paninka - no strongwomanki [emoji3][emoji3][emoji3].
Podziwiam Wasza siłę [emoji106]
Martac88 - gratuluję udanej wizyty, i trzy kciuki za 20.07 [emoji110]
Ja nic nie płaciłam, miałam rewelacyjna położna, w ogóle opieka nade mną i Małą - rewelacja. Mąż zawiozl na dyżurke kosz z kawą, słodyczami i owocami [emoji4].
Czasy się troszkę zmieniły, a w moim szpitalu jak się okazało w połowie zmienił się także personel na oddziale. Starsze położne na palcach można policzyć, przeważają młode, energiczne i uśmiechnięte.
Patuszka - moje wody były bezbarwne, i podsluzowane. Dobrze, że miałam paski pH to szybciutko zareagowałam.
Różowe miałam jak już ostro lało się ze mnie, i tak jak Pumelova napisała - na którymś tam podkładzie się uaktywnil kolor.
C.d.n.