• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipcowe mamy 2017

Kasia831 dzięki:D

Ewella zasypia koło północy najpóźniej:P całe moje zycie chodziłam spać o 22 a tu takie zmiany hehe

Też się jutro szykuje na spacer może z rana bo potem będzie za ciepło. Muszę się ruszyć z domu zobaczyć że świat nadal się kręci:D

Trochę tu zaniedbalam wszystkie dziewczynki bo tylko o sobie i o sobie wybaczcie poprawie się, chyba że będę znów karmić od 9 do 24 ;)

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Karuzela przed każdym karmieniem podaję. Ładnie sobie pruta wtedy. No i dziś położna powiedziała że spoko, skoro mi się wydaje że pomaga. Nie zaszkodzi.

Napisane na MHA-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

Kasia, miałam chyba globulke z tym i zadziałała od razu, dawki 3 co godzine. Po 9 h od pierwszej dawki ( miałam dużo słabsza przez wcześniejsze cc) urodziłam.

Madziazt myślę o Was i mocno trzymam kciuki.

Podpisana dziś umowa, w piątek klucze a z pakowaniem jeszcze kupaaa roboty.

Mała rośnie, w końcu nadrobila stratę wagowa. Jesteśmy na pepti. Walczymy z kolkami.
Wydaje Ira nowe dźwięki i ładnie trzyma główkę.
Czas tak ucieka..

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry