Maziajka tak Grześ jest na cycu tylko. No kupy nie ma dalej ale go chyba nic nie boli, były dwa kleksy. Rany 4 godziny wolności, szacun dla Twojego męża.
Pumelova mi jeszcze nie wypadają, czekam na to z przerażeniem. Ponoć nocne kamienia są ważne bo mleko ma inny skład. Nie mam tego problemu bo Grześ się budzi sam, mój mały żarłoczek

haha no nieźle z tymi znajomymi, my też zaszlismy z zylakiem przecież. Myślę że odblokowanie się psychicznie jak my. Nie liczyli na ciążę przed zabiegiem i zaskoczyło. Super.
Jenny ja się zawzielam, przystawialam, ściągałam, pierwsze krople pojawiły się w piątek a urodziłam w poniedziałek. I jestem bardzo zadowolona, choć wyplakalam morze łez, więcej przez ten tydzień niż przez całe życie.
Katja my mamy antybiotyk na oczko, współczuję brzuszkowych problemów. U mnie znowu skóra lepsza, bo w ciąży jak nastolatka, nie jędrna, tylko pryszczata
Ewella myślę że nie jest jej mało tylko ma chęć possac. Mój też tak ma, czasem jje co 3 godziny 10 minut, a czasem co godzinę aż 40.
Karuzela taki nawet nieświadomy usmiech wynagradza nasze meczarnie.
Napisane na MHA-L29 w aplikacji Forum BabyBoom