Jenny rana szybciutko się zagoi i zapomnisz, podmywaj się często i nie siedź za duzo, lez!
Odciagalam parę razy bo moja w nocy nie jadła więc mam mały zapas :-) i też mam torebki po 20 40 ml ale wszystko mrozilam bo szkoda wyrzucić a zawsze można 2 rozmrozic. Mam max 50ml w jednej.
Ja nie smaruje bo czytałam że sucha skóra jest na poczatku, mojej się łuszczyla na stopach i dłoniach i samo przestało. Też kapie w emolium.
Nie poddawaj się z kp:* baby blues minie! U mnie trwał miesiąc ale chyba się skończył bo w tym tygodniu nie płakałam [emoji16]
Ewella powies mokry ręcznik w pokoju to nie będzie tak sucho

pociesze się że moja ma już momenty kiedy nie śpi i - uwaga - nie płacze! :-) może to po prostu mija..
Na pewno się najada! Dasz jej mm to ci się mleczko nie wyprodukuje. Miałam takie 2 dni że ona ciągle płakała w 3 tyg życia i mi minęło samo, czytałam że to etap gwałtownego wzrostu i dziecię ciągle je i moja jak nie jadła to płakała. Moja ciocia mówiła mi wtedy że płacze bo u mamy najlepiej to mnie szantażuje

zaczęłam ja odkładać do łóżeczka kilkanaście razy to w koncu się uspokoiła.
Katja a ten sab simplex dajesz regularnie? Mi dopiero teraz działaja jak tydzień dziś mija odkąd daje co 3h tzn tak działają że puszcza baki, bo kupa zazwyczaj idzie z placzem.
Moja też wiecznie chciała, w nie ma teraz może 3 tyg? Tak jak pisałam ewelli miałam takie 2 dni że tak na mnie wisiała. Potem pieluszki zaczęły być cięższe - czyli więcej je od tego czasu
Wg internetów nie da się przejść kp, ja moja raz 8h na piersi miałam
Karuzela a ile ma Kubus? Czekam na te łezki pierwsze[emoji7]
Może i ja się wezmę za te ćwiczenia? Eh nie chce się
Joanna_d może ma plesniawki i ja boli jak ssie? Po co się męczyć, jeśli faktycznie tak ciężko:**
Ola W ja jak odciagam to wszystko co się da jedna ręka to robię, najczęściej jem
Emol skonsultowalam się z ciocia i ustaliłam budzenie co 5h bo jest jeszcze za mała na przerwę nocna

więc tak będę robić.
Misia w nocy jest chyba bardziej tłuste tak kojarzę:-) dokładnie odblokowali sie, zaszli tydzień przed zabiegiem

wyobrażasz sobie ta radość jak ten uśmiech będzie już swiadomy? Wyczekuje go juz[emoji173]
Maziajka na nocki nie narzekam bo przesypia ladnie:-) ale nie codziennie jest tak fajnie
Paninka super imiona :-)
Aniek faktycznie zapomniałam brać witaminy.
Aha83 a podajesz kropelki jakieś? Zastanawiam się czy to ten sab. Usiłuje ogarnąć to ulewanie nutritonem ale ciężko mi idzie podanie tego. Śliczne zdjęcie[emoji173]
Bab gratulacje@[emoji173][emoji173][emoji173]
Katja ja 2 bluzki w hm a tak to noszę bluzkę na ramiączkach pod bluzki
Aim to pewnie przejściowy kryzys, będzie lepiej

wyspany człowiek inaczej patrzy na świat
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom