Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Aniek uffffDziękuję dziewczyny z Majeczką wszystko dobrze. Pani doktor osłuchała, pobadała i była zachwycona moim głodomorem. Waży już 4850 i w tym tygodniu musimy się szczepić.
Pumelova, Ewella dziękuję za wspólny spacerek.
Misia teraz jak wiem o tym pasku to się zastanawiam jak mogłam o nim nie wiedzieć, ale poprostu nie zwracałam uwagi.
Mam nadzieję że Grzesiu nie złapał nic od dziadka?
Paninka niby to wszystko przerabiałam bo pracowałam z maluszkami i zawsze potrafiłam zachować zimną krew, ale jak chodzi o własne dziecko, to nie jest takie proste. Naprawdę nie wiedziałam co robić.
Ika, moja Maja też się ślini od kąd zaczęła produkować ślinę.
U nas tak samo, karmienie na żądanie i nie potrafimy wprowadzić stałego rytmu.
Judith najlepszego dla Hani ❤
Chybra biedny Kacperek, może zrób mu inhalacje? Doczytałam, że jest lepiej.
Emol też o mało nie zeszłam.
Współczuję kłopotów z samochodem , zawsze coś się musi spieprzyć, żeby nie było za fajnie.
Monti zazdroszczę ustabilizowania w spaniu i karmieniu.
Pola oby to jednak nie był katarek.
Ewella ja też wczoraj zasnęłam z Mają ok.20.00 i obudziłam się przed 22.00 wyspana. Nawet Majki nie budziłam do kąpieli
Karuzela właśnie kilka razy przewracałam i mocno (bardzo mocno)klepałam w plecy, a jak ją podnosiłam, to znów się zawieszała. Masakra.
Abed oby starszy nie zarazil dzidziola, wytlumacz ze nie moze calowac itp.Pola zdrówkamój starszy wrócił z lekkim katarem od babci... i już się boję...