Aniek wszystko będzie ok, trzymam kciuki, aczkolwiek jestem zbulwersowana że nie zadbali o Ciebie jak należy w tym prywatnym szpitalu[emoji53]
Integral baardzo się cieszę, że podjęłas taką decyzję.Ja kp i mm, nie zrezygnuje z kp na rzecz mm, mam mleko i już widzę że mała coraz częściej na dłużej się najada więc powoli zacznę redukować mm

Tęsknię za forum ale totalnie nie mam czasu a nie umiem pisać kiedy kp hehe pumelova jak to robisz??[emoji16]
Ja 7 września mam wizytę u lekarza i wtedy podejmiemy decyzję o antykoncepcji.Myślałam o plastrach ale Emol pisałaś kiedyś że brud się zbiera i się odklejają więc mam dylemat..ja na przytulanki mam ochotę

MY po przeprowadzce, mój R musiał niestety sam wszystko ogarnąć, dobrze że kilka przyjaznych dusz się znalazło które mu pomogły w cięższych sprawach.Nowy domek jest ciepły i suchy

Dziś idziemy z Emilką na rozeznanie terenu.Tzn taki mam plan a co wyjdzie....
Siostra R przywiozła mi kropelki na brzuszek z Austrii, za jakiś czas dam znać jak się sprawują.
Młoda śpi, generalnie jest ok, jest słodka, dużo się uśmiecha, lubi jak jej śpiewam i recytuję Lokomotywe Tuwima hehe Czasem się drze bez powodu tzn ja tak myślę że bez powodu a za 5 min się okazuje że np ma mokro koło szyjki od mleczka i to panienkę tak irytuje, wytrę, przebiorę i jest szczęśliwa

ale zgadywania ciąg dalszy hehe
Napisane na ASUS_Z00VD w aplikacji Forum BabyBoom