reklama

Lipcowe mamy 2017

Moja też się uśmiecha jak zmieniam jej pieluche, jest w pełni zrelaksowana:)
Emol a to nie jest tak że masz ubezpieczenie tylko podczas połogu?Bo w zeszłym roku tak coś czytałam...

Napisane na ASUS_Z00VD w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No nam też po dłuższym czasie może się ulać, nawet przez nos.

Wieczorem standard spacer i rano też byliśmy, była u nas pielęgniarka na 5 wizycie, za tydz ostatnia, Leon waży 4610g czyli w ciągu tydz przybrał 300g, coś mi się wydaje, że będzie z Niego kawał chłopa.

K u dziadka, a my czekamy na usg brzuszka. Jest gorrrrrąco uff, po południu jadę się spotkać z kumpelą, chyba jakąś kawę mrożoną sobie zaserwuję. I znowu spacer i może jakieś ćw .

Emol piękna waga:-) u nas po szczepieniu pierś daje sie w gabinecie - taki mają zwyczaj w przychodni;D ale byłam na to nie przygotowana (bluzka nie do karmienia) za pierwszym razem [emoji23]

Kasia831 młoda leży na rogalu więc nie muszę jej trzymać, jedna ręka ja głaskam a druga pisze [emoji14]
Super że już po przeprowadzce:)) gratuluje!

Moja to czasem tak okropnie płacze - ale wtedy to już ma na plecach:D

Chybra nieźle 300g:D

Ja byłam w pracy bo mój szef odchodzi do innego działu i 2 koleżanki odchodzą. Młoda spacerowala z babcia a ja się wyrwalam. Pożegnałam sie, ciasta niestety nie zjadłam bo dieta:/ ale dotarłam już do momentu w którym nie chce mi się słodyczy:D

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Pumelova ja też mam rogala, dostałam od siostry mojego ale jest nie do użycia ponieważ ona go używała rok i jest taki porozciągany i mi się zsuwa cały czas.Chyba kupię nowy bo mała coraz cięższa się też robi.
Ale miałam cardio dziewczyny...poszłam do centrum 20 min na nóżkach i fajnie się szło bo z górki a z powrotem myślałam że wyzione ducha z tym wózkiem i zakupami w nim, rany, ja chyba na jakimś wzgórzu mieszkam...ale szybko stracę na wadze hehe

Napisane na ASUS_Z00VD w aplikacji Forum BabyBoom

Chciałam się podzielić moja radością. Po 19 dniach wróciła do domu moja kotka. Chuda i brudna jak nie powiem co. Się splakalam ze szczescia. Jutro wet na 19, trzeba rutynowo obejrzeć sierściucha. Teraz podwórko zobaczy jak świnia niebo-przynajmniej przez jakiś czas.

Napisane na MHA-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

Misia o jej! Pewnie musiała się przewietrzyć z nową myślą o członki rodziny. Czy coś ;) super ze wróciła.

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

Misia ale super wiesci! Oby u weta było wszystko ok!

Emol brawa dla Artura za dzielne zniesienie szczepienia! :)

My po wizycie u fizjo. Dostałam zalecenia jak nosic, podnosić itp.
Starałam sie jK najwiecej zapamiętać, ale nie wiem :D zobaczymy. Rokowania sa dobre. Za 3 tyg mamy sie pokazać :)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Misia super, ze kot wrócił :)

Emol, dzielny Arturek : ) my szczepienie jutro i ja się stresuje już..

Ola W no to super, teraz wszystko wprowadzisz do dnia codziennego wszystkie zalecenia i będzie dobrze :)

My dzisiaj miałyśmy kurs z chustą, Iga nie był a zadowolona ale Pani powiedziała, że musi się przyzwyczaić i ona do chusty :) no nic w weekend będziemy nosić :D bo jutro rano szczepienie a później ja do ginekologa na kontrolę :)
A po szczepieniu to musimy w domu siedzieć czy jak to wygląda?

Aniek jak tam ?? :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry