Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
No ja tak dzisiaj właśnie o takiej potrawce z ryżem pomyślałam [emoji3], chyba zrobię [emoji6]Aga sprawdzone w poprzednich ciazach hihi. tez kuraka Lubie właśnie plus pomidorowa ech..
Nasze pociechy są w podobnym wiekuJak to dobrze wiedzieć , że nie tylko moja kombinuje jak potrafi .. ostatnio miały jakiś tam sprawdzian i do napisania krótkie zdania o tym co robią rano...
Moja panna zamiast napisać, że wstaje , ubiera się , zjada śniadanie itp napisała , cytuję z błędami jakie zrobiła
" Ja to mam cięszkie poranki. Codziennie rano krzyczę na mamę że pije kawę a nie powinna , bo w kawie jest kofeina , ktura może zaszkodzić dzidziusiowi w brzuchu mamy. "
a ja wcale kawy nie piję - tylko Inkę jak mi mdlości pozwolą
. Mistrzyni!!!
. Aga no ja tez sie zastanawiam jak to bedzie bo moj od wrzesnia do 1 klasy dobrze ze beda jeszcze wakacje a na wrzesien to juz jako tako sprawna bede .
Co do przepisu dziekuje Ci ale niestey nie wcisne kurczaka ani zadnych sosow.Dzis chyba moj staly zestaw czyli ziemniaki i kefir...czuje sie dzis mega nie dobrze ...nawet piszac to przerw na kibalek mialam...
![]()

Uszy do goryMorela znam ten schemat nie od dzis nie masz sie co zamartwiac na zapas to Ci w niczym nie pomoze. Jaka masz tam umowe??Dziewczyny mam trudną sytuację w pracy. Powiedziałam szefowej ( pracuję w księgowości), że jestem w ciąży bo u nas każda ręka do pracy jest potrzebna. Duża firma mało ludzi w księgowości i wiedziałam, że będę musiała kogoś wyszkolić. Ale stało się to tak szybko , że pani prezes firmy woli żebym poszła na l4 bo nie mogę pracować dłużej niż 4 h przy komputerze dziennie - taki przepis. Od wczoraj jestem na opiece na córkę bo zachorowała na zapalenie oskrzeli a dziś się okazuje , że w firmie jest nowa pani w księgowości. Mam się martwić czy po prostu wiedzą, że zaraz mnie zabraknie i trzeba kogoś wyszkolić. Dziwnie mi z tym. Pracuje tam ponad 4 lata i mój mąż też tam pracuje stąd znam relacje na bieżąco.
![]()
![]()