Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Mam umowę o pracę do 12.2018.Morela znam ten schemat nie od dzis nie masz sie co zamartwiac na zapas to Ci w niczym nie pomoze. Jaka masz tam umowe??
Napisane na LG-D605 w aplikacji Forum BabyBoom
To nie tak , że martwię się utrata pracy. Przynajmniej do sierpnia 2018 mam spokój ale tak się dziwnie poczułam i musiałam komuś wygadac. Dzięki dziewczyny.Morela - uuu.. Kurcze.. Szybko znaleźli zmienniczke. Może im się trafiła jakaś księgowa z polecenia? Albo może jakaś praktyka /staż?
Ale spokojnie... Zwolnić Cie nie mogą.. ;-) A masz od nich przyzwolenie na caly ciążowy odpoczynek - więc chyba nie jest źle? :-)
Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom
Jestem jestem czytam Was caly czas ale nie pisze jak bede miala cos ciekawego do powiedzenia to bede sie wtracac albo jak bede mogla pomoc to chetnie posluze rada. Czekam "cierpliwie" do wizyty objawy jakby ustaly ale sie nie nakrecam. Za to ochota na slodycze wrocila.
Piękne zdjęcie aż się wyruszyłamAim gratuluje serduszka
Aninek dobrze ze wszystko w porzadku
Ja po wizycie.wszystko super.za 3 tyg 15.12 NT.baby wymiarowy 8t3d (9 tydzien bo moj lekarz liczy rozpoczete tyg)2cm szczesciaZobacz załącznik 784564
![]()