Napolka no i dobrze że nie jeździsz z małą bo sklepy to nie miejsce dla takich maluszków

my czasem z nią jeździmy ale wolę jechać sama i mąż z nią zostaje. Albo jak mamy gdzieś po drodze - dziś np.jedziemy do smyka po fizjo po torbę do wozka[emoji173]mój prezent na urodziny[emoji16]
Karuzela u nas na chrzciny już się zapowiedzieli z bransoletka kolczykami i lancuszkiem więc myślę że reszta da kase- ja bym wolała prezenty ale nikt nie pyta to nie

dla dziewczynki to łatwiej coś kupić (mam na myśli biżuterię na pamiatke)
A karuzele masz? Projektor gwiazdek? Jakaś fajna lampka?
Judith też tak mam że oglądamy tych seriali dziesiątki ale jak mam polecać to pamiętam tylko ten który obecnie oglądam [emoji23]
Kurczę Agatka biega już dawno w powietrzu ale za włosy mnie nie lapie. Raczek nie ogarnęła. Czasem coś nieśmiało chwyci ale to głównie pieluszke albo moja bluzkę.
Misia kawał chłopa:-) fajnie że Grześ spokojnie przetrwał szczepienie :-) my dziś kończymy 12 tyg[emoji173]
Bab jakie pyszności! Ja swego czasu w takich ilościach robiłam ajerkoniak[emoji173]mniami uwielbiam słodkie na spirytusie[emoji173]
A z tymi gośćmi to się zgodzę z napolka - odkąd jest młoda na świecie to najpóźniej o 21 wychodza. Ale też mówimy im że ćwiczymy z nią, a nie chce żeby ktoś tego sluchal bo osobom nieprzyzwyczajonym trudno to znieść
Mumusia wyznaczyłas granice 170g a moja tyle przybierala tygodniowo jak ja ostatnio (3 tyg temu) wazylam

aż się zestresowalam że mało teraz, ale nam lekarz powiedział że ok.
Gdzie kupiłaś farbki? Też muszę zrobić odciski do albumu i chciałam dziś bo kończymy 12 tyg albo za tydzień jak skończymy 3 miesiace. Pewnie za tydzień bo dziś nie kupię
Abed to już ćwiczę bicepsy na chrzciny haha
Aniek jak u fryzjera?:-))
Też nie dostałam nic z rossman a;-)
U mnie na szczęście już praktycznie bez prezenia, sama robi kupy i puszczą baczki.
Ola W szkoda że nie macie jakiś konkretnych ćwiczeń bo wtedy może by się coś szybciej zmienilo. Ja jestem przekonana że fizjoterapeuta nam pomógł i z zachowaniem i placzliwoscia i z brzuszkiem. Czytałam że po ćwiczeniach które robimy dziecko przez 4h jest 'prawidlowo napięte' więc nie jest nerwowa ani nic. Dziś mija 8 tygodni jak ćwiczymy 4 razy dziennie i nie żałuję tego ani trochę chociaż młoda za każdym razem płacze przy tym. Mam nadzieje ze u Was będzie tylko lepiej :-) ale u mnie inna sprawa bo my zapobiegamy asymetrii z powodu tego krwiaka a to że się wyciszyla i przestała mieć problemy z brzuszkiem to efekt uboczny
Jesteś spokojniejsza bo w koncu lekarz ci powiedział że zachowanie młodego jest normalne:-)) :*
Emol prześlij trochę słoneczka!
Tymunike trzymaj sie! Co masz za miesiac?
Napolka kciuki żeby było wszystko dobrze po szczepieniu:-)
My dziś 12tyg[emoji173] zaczynam przygotowania do imprezki, w piątek i sobotę mam gości z okazji moich urodzin a w niedzielę chrzciny. Stresuje się że ktoś przyjdzie chory i mi ja zarazi. Mam zamiar za chwilę ostrzec znajomych że chorych niestety nie zapraszamy
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom