Lilith - faceci to obcy gatunek [emoji6] Do ujarzmienia rzecz jasna... Ale niestety są pozbawieni daru zrozumienia natury kobiet.
Gar zupy powiadasz [emoji6][emoji3][emoji3][emoji3]
Ja w pracy planuje menu, a co do czego przychodzi - wszystko szlag trafia. Młoda i M zazyczyli sobie dzisiaj ziemniaki +schabowy + surówka. Ryż z potrawka z kurczaka na sobotę przerzucam [emoji6]
Agness - gratuluję [emoji3][emoji106]
Aninek - i ja uważam, że te strzepki należałoby jak najszybciej zgłosić gin. Może rzeczy jest to zluszczenie, ale..lepiej sprawdzić
Mafu - mhm - jak pomyślę o śledziach to..zjadłabym. Ale jak już mam je w pobliżu ręki, to ochota mi przechodzi. Od razu "czuje" jak mi się odbijają. Ale martw odczucia tylko wobec tych w oleju i z cebulka. Także... Liczę na to, że jak zrobię sobie sama w jogurcie /śmietanie to będzie o.k.
Maziajka - mam nadzieję, że te dolegliwości znikną niedługo. Podejdź do lekarza, a nuż coś dobrego Ci poleci aby złagodzić te wszystkie objawy.
Olisia - tylko, żebyś z tym czekaniem nie przekroczyła terminu 7-8 tc [emoji14] [emoji6]
Vicarika - spokojnie... Za 2 tyg wszystko będzie już cacy widać [emoji3]
A z tym zwolnieniem... To dlaczego Ci nie dał? Powiedział coś odnośnie swojej odmowy?
Napisane na E5823 w aplikacji
Forum BabyBoom