Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Aga takiego schabowego z surówka tez bym zjadła mmm mięsna jestem i ostatnio z synkiem na raz zjedliśmy na czysto 4 kotlety haha. jaka surowke robisz?? jej z kiszonej bym zjadła.. chybamwiem co dziś na obiad choć moi juz z kotletami nie dadzą rady..
Aga a to nie są zwolnienia z powodu że żona miała cc?? moj maz w Polsce po pierwszym porodzie takie dostał.
Aga ja rzygalam mega jeszcze w dniu porodu a cora była sporo przenoszona bo trafilam na mega marna opiekę.. za to miałam kroplowki i mówili że to wymioty niepowsciagliwe czy coś. każda ciąża to był dramat i minus ileś na wadze na początku ake to mija..ważne, żeby dzieciątko było.. i zdrowe się uridzilo..
Ta ciąża cudprawie nic mi nie jest.
Taka wizyty ekstra!! akurat mamy rocznicę
Dziewczyny.. poród w 4h?? zazdroszczę. Ja rodziłam w wieku 23 lat uwaga uwaga - 14 bitych godzin. Tyle czasu na łózku porodowym i w mega silnych skurczach krzyżowych i normalnych. Gdyby nie mój mąż to bym nie urodziła naturalnie. Miałam wywoływany poród przez białkomocz i nadciśnienie. Dlatego jestem przerażona jak będzie tym razem. Tamten poród był 6 lat temu i nadal go pamiętam.
Ja mam dziś wizytę o 19.00. To będzie wg OM 6+1 a wg USG 6+4 więc mam nadzieję, że będzie biło serduszko. Bardzo by mnie to uspokoiło bo jakaś nadwrażliwa jestem na tą ciążę i ciągle się czymś martwię.