Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przykro mi bardzoKochane dziekuje za kciuki. Niestety dobrych wiesci nie ma. Dzidziuli nie bedzieZamiast rosnac, to sie zmniejszylo, krwawie jak na okres i brzuch mnie boli
![]()
Jeszcze musisz mieć nadzieję, że to porostu młodsza ciąża! Nie załamuj się tylko idź za tydzień znowu!Dziewczyny u mnie tez nie za dobre wiesci, co prawda jest serduszko, ale ciaza jest duuzo mniejsza, o ponad tydzienzarodek ma tylko 2 mm a na tym etapie powinien miec co najmniej 5 mm. Puls 122. Lekarz mowi, ze slabo bylo widac i mogl to byc blad pomiaru, ale ja juz wiem, ze nic z tego nie bedzie ;( jestem załamana, moze za tydzien wybiore sie na usg do kogos innego
![]()
Na pewno będzie wszystko dobrze.Dzięki dziewczyny, napewno pojde gdzies indziej, bo usg trwało moze z 3 min, cała wizyta 10 min :/ nie mam zaufania juz do tego lekarza. Zakupiłam tez acard, bo po poronieniach i przy gestozie jest zalecany.
Moja wizyta trwała całą godzinę. Mój mąż już się zaczął martwićDzięki dziewczyny, napewno pojde gdzies indziej, bo usg trwało moze z 3 min, cała wizyta 10 min :/ nie mam zaufania juz do tego lekarza. Zakupiłam tez acard, bo po poronieniach i przy gestozie jest zalecany.