Pełną parą idziecie z tym rozszerzaniem

Emol te 180ml to tak jednorazowo je???
Pumelova masz fajne oryginalne pomysły na prezenty

u mnie to przede wszystkim kosmetyki,książki...no ale u mnie tak lubią także nie kombinuje.Moja mama wymyśliła sobie książkę,której generalnie nigdzie nie ma, chyba wycofali ją, w Angli jest tego multum po angielsku a w pl 0.Ale udało mi się znaleźć na allegro używaną i ją licytowałam i mam,nikt nie był w stanie mnie przebić[emoji3] Jest jak nówka bo tylko raz przeczytana.
Ewella a nie chodzą do was ministranci i nie pytają wcześniej czy chcecie księdza przyjąć?czy ministrantów też olałaś??[emoji3]
Moje dziecko chyba się już przyzwyczaja do nowych warunków bo już przedwczoraj i wczoraj ładnie usypia uff
Jeśli chodzi o ćwiczenia na wnm to mi nie kazała ćwiczyć tyle i tyle razy dziennie tylko po prostu przy każdej okazji np przy każdym przebieraniu żeby ją na boki obracać trzymając pośladki, albo żeby wkładać ubranka przez głowę ale od tyłu a nie od przodu, żeby przy karmieniu butelką trzymała główkę wzdłuż własnej osi nisko itp bo.mówi że to też są ćwiczenia wszystko.Poleciła mi.książkę Pawła Zawitowskiego bo tam są różne ćwiczenia pokazane i jak się "zdrowo" bawić z niemowlakiem.
Napisane na ASUS_Z00VD w aplikacji Forum BabyBoom