Karo zdrowka zycze!! napij się wody z miodem, cytryna i czosnkiem. dwa razy dziennie minimum na ciepło. pomaga.
Ewcia oczywiście, że będzie dobrze, nie ma innego wyjścia. tez sobie to powtarzam..
2MHz nie bierz.. A jakie ma opinię na necie. kurcze mogę jutro dopiero poszukać o tym, bo dziś dopieromsiadlam i jestem megaaaa wykonczona.. nóg nie czuje..
On ma 2MHz, pisze na głowicy
Co do wizyty to może juz będzie widać, przyznam, że tak wcześnie nigdy nie było mi dane iść.. ale teraz bylam 5+2 i serce u jednego z maluchow juz biło a w drugim był zarodek.
Za to syn ma pokój gotowy, kominek tez zrobiony i całe zakupy prezenty i ozdobybtez, jutro maz domyje resztę okien zasłony żaluzje do mycia i ozdabiamy okna plus chyba choinka..
AIM, Angel nawet ta 3 później wykrywa. koleżanki na listopadowkach miały i troszkę oozniej lapie bo on ma dużą i zupełnie inna głowice, przez co jest za duży rozjazd i mała dokładność. chyba nie ma też ekranu co?? a może to jakaś nowość?? różowy??
Joaana wow ale cyc. zazdroszczę trochę.. niedawno wrocilam do a.. i dla mnie to smutek był.. Teraz jest c może wrócę do Ee.
Nie mam też za wielu objawów.. bardzo nietypowo jak na mnie. może mamy szczęście
Sandra powodzenia na następnej wizycie. dopisz się na listę, Joanna Cie wpisze
Maziajka u mnie za 2 dni 11tc a wlecze mi się pootwornie. to liczycie ze jak skonczony 10tc to juz jest zaczęty 11 czy 10+1 to 11??
Sandra.. na takie bole to nospa i magnez.. chociaż Buscopan lepszy..
Morela korzystaj i odsypiaj

ja kurak surówka i serial
Ze spaniem to lipa.. juz nawet sennawa nie bywam a w nocy dalej nie śpię.. spijcie kochane ile można jak wam się chce bo to lepsze od niespania..
Mnie cyce nie bolą ale juz dużo urosły imsa typowo ciążowe. może trochę oodraznione.. ale w poprzednich ciazach miałam podobnie. tylko z cora w 1 Tragedia, jak poparzone..