reklama

Lipcowe mamy 2017

Linoone ja też ubieram moją lekko ale ona zawsze ciepła jest. Dziś nawet pytałam naszej środowiskowej że tak to nazwę o potliwość bo moja w nocy bardzo się poci, czasem naprawdę nie wiem czy siku jej wyleciało gdzieś z boku czy to pot ale to bardziej na plecach i karku czyli nie siku. I babka powiedziała, że niektóre dzieci nazywa się hot babies i one nie potrzebują aż tyle warstw ubrania co inne. I pytała się czy ja tak mam no i owszem, ja jak wychodzę na spacer to często mam bluzkę z krótkim rękawem i kurtkę.
Karuzela chyba nie ma patentu..po prostu dziecko musi się przyzwyczaić. Emila też cyrki wyprawiała ale ostatnio udaję kozy tzn robie mmeeee i tłumacze jej , że tam kózki są, które tak robią:) bawi ją to i zawsze daję jej popatrzeć co wyłowiłam i cały czas mmmeee robię :D

reklama
Emol ale sinial.
Kasia ja jak Grzesiowi wyciągnę gluta to nic mu nie pokaże Bo powieki ma zacisniete i wyje :) i tak się skarży, że mama niedobra.
Nie chce zapeszac ale od rana nie ma gorączki, gluty są i jeczy strasznie. Cyckal dziś już 10 razy do tego 4 drzemki miał. O żeby się ta choroba już skończyła.
Karuzela, Pumelova jak i was?

Napisane na MHA-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

AsieK ja obydwoje dzieciaczków rodzilam w Wojewódzkim (miałam swoją położną). A jak Twoje doświadczenia z Esculapą? Rodziłas naturalnie czy cc? Pracowałam u J. Przybyły i M. Zawiszy.
Od 4 miesięcy mieszkamy w Kozach, a wcześniej w Czechowicach.
Mój maluszek je wszystko, do tej pory były sloiczki a od 2 tyg próbuje wprowadzać swoje posiłki i niby je chętnie ale widzę że gorzej się wyproznia i ma więcej gazów. I nie wiem czy to związane z tym czy to przypadek. Bartuś 1,5 miesiąca temu ważył 8 kg, wiec teraz pewnie będzie dobijał do 9. Bardzo dużo przybieral na wadze jak karmiłam piersią. Może przez tą ciężką pupkę nie umie ruszyć z raczkowaniem :D

Moje drogie, mam w planie zaserwować jutro buraka, powiedzcie dawałyście samego czy z czymś pomieszanego? Ja raz chociaż chcę dać samego a później z czymś ale nie wiem co do tego pasuje [emoji848]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ja jeszcze nie dawałam buraka, ale widziałam buraka z jabłkiem w słoiczku. W końcu się muszę zmusić i zacząć gotować sama obiadki, ale te słoiczki są takie wygodne. Boję się, że jak zacznę gotować to Z nie będzie chciała jeść, a te słoiczkowe wcina. Dzisiaj pierwszy raz był kurczak z warzywami no i oczywiście smakowało.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry