Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Kylesa mam nadzieje zeby u Was to byly tylko zapatcia. Moze jabluszko sprobuj podac jeszcze? Nie wiem... Ja mam taka schize z ulewaniem u mojej malej, ech...a u nas usg i gastrolog dopiero pod koniec lutego, chyba ze cos wczesniej znajde.Hejka dziewczyny, dawno nie zaglądałam bo jestem uwalona strasznie ostatnio... Zero spokoju i czasu na cokolwiek. Bujam się miedzy lekarzami i rehabilitacjami...
Przepraszam, że tak tylko o tym co u nas, spróbuję poczytać żeby nadrobić.
Teraz czekam do pediatry z Szymkiem więc mam chwilę [emoji41]
Generalnie jestem w coraz gorszym stanie psychicznym. Z Szymkiem coś się chyba dzieje. Albo ja już mam szajbę.
Obniżone napięcie i rehabilitacja to jedno. Ale od około miesiąca on nie może się wypróżnić biedny. Albo i dłużej. Kupy nie było po 7-9 dni i w końcu mu pomagałam kateterem. Mieliśmy USG jamy brzusznej i właśnie czekam po odbiór wyniku. Ale w trakcie lekarka mówiła że jest ok. Dostaliśmy debridat i po tym w końcu sam zrobił kupę w piątek. Dziś w nocy budził się, cisnął i płakał i ja już nie wiem co robić. Włożyłam czopka i nic kompletnie. Rano kateter poszedł w ruch i tylko tego czopka wypuścił rozpuszczonego. No ja chyba skończę w wariatkowie.
Dostaliśmy skierowanie na badanie chlorków w pocie i 12 lutego dopiero mamy. Dietę dopiero zaczęliśmy rozszerzać. Aha, wczoraj dałam trochę śliwki ale nic nie pomogło. Espumisan dokładam bo bąki idą. I tak się u nas porobiło. Mam ogromną nadzieję że coś mu szkodzi co ja jem i to dlatego. A nie żadne poważne chorobsko. Grrr ratunku!!! [emoji58]
Napisane na Redmi Note 4X w aplikacji Forum BabyBoom