• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lipcowe mamy 2017

reklama
Arrow trzymam kciuki żeby maluszek się pojawił. Musi być dobrze.

Kasiulka kciuki za dzisiejszą wizytę :-)

f2w33e3kdaj3n4f0.png

hej dziewczyny
u mnie zaczyna się kolejny fatalny dzień.
od 5 rano mam taki ból krzyża i brzucha że nie mam jak się ułożyć. wzięłam Apap ale to dało efekt na 2 godziny.
zaraz męża wyślę po nnospe.
z tego bólu aż chce mi się płakać ;(

Gosia - ja używałam różnych specyfików: dax perfecte, mustele, oliwka hipp, i chyba najdłużej fissan (i w późniejszym etapie ciąży). Fissan na końcówce ciąży szedł mi 1 na tydzień.
Przybrałam w 1 ciąży ponad 25 kg, a rozstępy jedynie pod pepkiem mi wyszły, ale to już było po porodzie, i naprawdę malutkie były - ledwo widoczne. Zastanawiałam sie nawet czy o nich wspominać ;-).

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Gosia - ja używałam różnych specyfików: dax perfecte, mustele, oliwka hipp, i chyba najdłużej fissan (i w późniejszym etapie ciąży). Fissan na końcówce ciąży szedł mi 1 na tydzień.
Przybrałam w 1 ciąży ponad 25 kg, a rozstępy jedynie pod pepkiem mi wyszły, ale to już było po porodzie, i naprawdę malutkie były - ledwo widoczne. Zastanawiałam sie nawet czy o nich wspominać ;-).

Dziękuje za odpowiedź- ja chce uniknąć rozstępów a mam do nich skłonność dlatego od pierwszych tygodni chce regularnie używca kremów. Czytałam na niektórych forach że wcale te najdroższe balsamy,\kremy nie są najlepsze.
W Rossmannie jest ich produkcji seria dla mam - myślałam czy tego nie zakupić - do najtańszych nie należą.

w4sqcsqvphmegaru.png

reklama
Gosia - tak naprawdę, to najważniejsza jest systematyczność stosowania. Podejdź do apteki - zapytaj o próbki specyfików dla mam. Jest tego trochę ;-). Co do Rossmanna nie wypowiem się - bo wówczas nie testowalam ich produktów.
Oliwki nie są dla mnie - chyba, że suche.
Fissan jest tłusty, ale przyzwyczailam się do niego, i byłam zadowolona. Sporo moich koleżanek również go chwalilo.

Sandra - bidulko. Łącze się w bólu. Oprócz z nospy niech Ci weźmie magnez i potas (są takie mixy), ew.sam magnez.
Życzę szybkiej poprawy samopoczucia :-*

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry