reklama
arrow92
Fanka BB :)
Wczorajsza beta ponad 24 tyś., wg usg pecherzyk pusty odpowiadajacy 6 tc. Wg OM 9t2d. Wszystko zależy od jutrzejszego wyniku...
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Sandra - Współczuję sytuacji :-(. Nie ma możliwości żeby mąż się szybciej zerwał?
Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom
arrow92
Sandra lez i się nie ruszaj do momentu aż mąż wróci. Trzymam kciuki za Ciebie.
Jeszcze jest opcja - pogotowie. Zadzwoń do szpitala, przedstaw sytuację, powinni wysłać karetkę.
Dziewczyny ,,, ja tak z innej beczki- myślałyście już o wózku ? Macie coś godnego polecenia?- nie ukrywam, że ja raczej rozejrzę się za czymś używanym... bo jak patrzę na ceny nowych ( tych ktore mi się podobają ) to maskara!!!!!!
Poza tym ostatni wózek miałam 7 lat temu- a to kuuupa czasu i sporo się pozmieniało.
Koniecznie chciałabym taki 3 w 1... tylko jaki ?????

Poza tym ostatni wózek miałam 7 lat temu- a to kuuupa czasu i sporo się pozmieniało.
Koniecznie chciałabym taki 3 w 1... tylko jaki ?????

reklama
arrow92
DziękiMocno trzymam kciuki
Sandra, za ciebie też... Trzymaj się jakoś i leż na płasko. Karetki wątpię czy by wysłali niestety ale można spróbować zadzwonić choć pewnie już teraz mąż zaraz będzie
Ja o całej wyprawce pomyśle później. Teraz no niestety jak widać wszystko może się jeszcze stać, niech już tą ciąża będzie bardziej pewna to wtedy zaczniemy kupować. Ale to pewnie na wiosnę, koło kwietnia czy maja