reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2017

Jenny ja też uważam że pierwsze o czym powinni pomyśleć to wymaz.A może myślą tylko że kuszą ich benefity za przepisanie 30 tAkich samych antybiotyków w ciągu dnia:) kiedyś cały rok borykalam się z anginą, co 2 tyg antybiotyk.Po roku dano mi skierowanie na wymaz i okazało się że gronkowiec.Po doustnej szczepionce się uspokoił i nie atakuje od 8 lat.

Mamusia muminka ja też się bałam że się będzie krztusiła bo ona z 15 razy dziennie ot tak się krztusi ale ciumkała sobie i się to rozpuszczało.A teraz jak ma ząbki to tak fajnie słychać chrup chrup hehe i nie krztusi się. Syn mojej szwagier dopiero w 10 m zakumał o co chodzi z tym jedzeniem, wcześniej było to samo co u Ciebie.Ja bym się nie przejmowala tym co mówi lekarz.Ważne że przybiera i rośnie.Ehh te ich statystyki....:/

Beatka czego uczysz?

Poranna burza co to gordonki?

Z tą ciążą to mnie kusi ale nie...zdrowy rozsądek zwycięża;) Zresztą ważne jest dla mnie żeby skupić się tylko na Emilce póki co.

Napisane na KFDOWI w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Beatka miałam podobny plan po powrocie sie staramy, ale zobaczymy jak to będzie bo trudno mi teraz ogarnąć przyszłość. Najpierw musimy kupić większe mieszkanie [emoji12]
A trzeba wziąć pod uwagę, że te opinie pisali ludzie z całej polski, próbka jakby nie było ogromna.
Ja byłam na zwolnieniu od marca.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Kasia_831 - to sa zajecia umuzykalniajace dla dzieci. U mnie sa od 0 do 36 miesiecy.

Przyszla_mamusia - Polecam ksiazke "Moje dziecko nie chce jesc". Jest to fajna lektura dla mam kp. Sporo jest informacji o siatkach, przyroscie wagi i ogolnie o rodzicach martwiacych sie, ze dzieci nie jedza.

Kasia uczę matematyki i chemii :)
Judith, rozumiem że mieszkanie ogranicza. Doskonale rozumiem, my kątem u teściów. Mamy malutki pokoik. Ale w wakacje się przeprowadzamy do naszego domu. Szkoda nam było kasy na wynajmowanie czegoś, odkładaliśmy, kredyt no i dom się buduje. Dlatego drugie dziecko jak się przeprowadzimy :)
Też muszę zacząć dawać małej takie kawałeczki. Tylko ja jakoś się boję że ugryzie kawał i się zakrztusi.
A np. paprykę, ogórka już dajecie tak w rączkę? A marchewkę surową?

Jak mój gin się zgodzi to zachodzimy- nie wiem co on na moja diete przy kp. [emoji16]
Koleżanka z pracy urodziła 28.12 rok temu i jest w 9 tyg ciąży więc nie wraca po zaległych urlopach :D

Poranna burza na gordonki? Co to? Oo brzmi ciekawie.

Judith mnie nie przeraża, żartuje sobie z tą ciąża- tzn w ciążę chce zajść ale i tak bym chciała żeby chodziła do żłobka żeby się rozwijała wśród dzieci:)

Beatka też bym chciała 2 lata[emoji173] ja byłam na L4 od 9 tyg bo wylądowałam w szpitalu z krwotokiem. To mnie przeraża w drugiej ciąży ze mogę wylądować w szpitalu. Bo byłam 3 razy.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Pumelova ja też się boję bo to niestety nie była moja pierwsza ciąża. Poza tym mam macicę dwurożną i lekarz twierdzi że nie ma co zwlekać. Trzeba próbować i się nie poddawać :)

Abed. Dziękuję, dobrze się czuję, nie mam mdlosci, tylko trochę spać się chce. :) i jak zawsze kanapki z pasztetem jem głównie :) mąż z pracy zadowolony. Na razie jeździ zbstawa ale fajny koleś mu się trafił (który czeka na 1 dziecko które urodzi się w lipcu) i tylko 3 lata starszy od niego a nie stary dziad.do czwartku z nim jeździ a potem już sam będzie. Ale jak nigdy chodzi w koszulkach do pracy wiec nie przyzwyczajona jestem ale mu pasuje taki wyglad (tylko to prasowanie :))
Mąż dzisiaj pracuje 14-01, ale teściowa ma przywieźć mi świeżą bio cielecinke dla Artura więc może sama z nim będę z 3h.

Pumelova ja się wkrecilam dopiero w maju więc to już w ogóle późno :) wszystkiego najlepszego na 8 miesięcy :)

Przyszła mama Artur dostał chrupki i chlebek jak jeszcze zębów nie miał, po prostu sobie ciumkal.

Co do żłobków czy jakiekolwiek opinie w internecie. Mało osób pisze opinie pozytywne częściej jak coś wkurzy to się obsmarowywuje w internecie. I jest to często wyolbrzymione.

tb73j48a2bxk0byd.png

h44eflw1ladqrmrl.png

Pumelova jeszcze raz Wszystkiego dobrego dla Agatki :* dużo zdrowia :)

Linoone właśnie miałam pytać na jakie zajęcia chodzicie, muszę zobaczyć czy u nas cos w mieście jest dla takich maluchow ;)

Emol ja czytalam dużo Pozytywnych opinii Też na temat żłobków nie tylko negatywne :)
Super, ze mąż zadowolony z pracy sam prasuje koszule? bo ja nie lubię i mój zawsze sam prasuje :p

chrupki dawalam juz Idze jak nie miała zębów i razila sobie one szybko się rozpuszczają wiec nie ma co się obawiać :)

reklama
Hej hej Dziewczyny!:)

Pumelova najlepszosci dla Agatki z okazji 8 miesiecy!:) jak ten czas leci..a plan z drugim bobo jak dla mnie genialny!:)

Ewella ja nie chodze z Oliwcia jeszcze na zadne zajecia, ale ona ma starsza siostre i to sa dla niej najlelsze zajecia;) fajne dla dzieciaczkow w tym wieku sa zajecia muzyczne i basen, na wiosne pewnie zaczniemy i jedno i drugie:)A Iga juz chyba chodzi z Wami na basen z tego co pamietam?

Emol tez nie lubie prasowac koszule ale robie to dla meza;)

Buleczka moja Oliwcia juz raz sie udlawila, stanelo jej w gardle, przez kolano i poklepalam i na szczescie wylecialo.
Najlepiej wg mnie dac bulke w calosci i obserwowac oczywiscie. U mnie jadla bez zabkow, to jest takie ciumkanie.

Do góry