Wszystkim bąblom na 7 i 8 miesięcy najlepszego.❤
I zdrówka smarkającym.
Napolka współczuję i życzę dużo siły Tobie i zdrówka Asi. U młodego jak był kłopot z oddychaniem , to mu na koszulkę kropiłam oil olbas, pomagało i podczas kataru w domu ciągle miałam zapalony domek na zapachy z tym olejkiem.
Aha ślicznie wyglądacie z Mikim.
Trzymam kciuki za usg, daj znać jak wyjdzie.
Madzik i dla Was dużo zdrówka i oby do wiosny.
Pola majorka , super!
Kasiat to może Emilce potrzeba hałasu??

U nas viburcol nie działa. Nie wierzę zbytnio w homeopatię
Ola ja od urodzenia do snu poklepuję Maję lekko po pupie, albo po pleckach i widzę że to ją wycisza.
Przyszła mamusia no Maja też 7.200 tylko ona skończyła 7mcy 12lutego. Podobno za mało przybiera, a jeszcze mam jej nocne karmienie ograniczyć do 1razu.
Linoone zazdrościmy jedzonka. Maja się krztusi nawet miksowanym i nie przepada za jedzeniem, woli cyc.
U nas niestety nie potrafię znaleźć fitnesu dla mamy z dzieckiem, a chętnie bym poszła.
Co do jedzenia, to chrupek czasem wyciumka, czasem nie chce, bułeczkę daję w całości, a chlebek z masłem jej takie okruszki do buzi podaję i ugotowany kurczak też takie okruszki. Woli owoce, niż warzywa, pije wodę tylko z myjki przy kąpieli

Musi skosztować wszystkiego co ja jem.
Siada sama i z siadu przechodzi do pozycji na brzuszku, turla się, nie raczkuje, pełza i przesuwa się siedząc na pupie. Mamy dwie dolne jedynki. 7,5 miesiąca.
Emol najważniejsze że ciąża się dobrze rozwija. Super suwaczek.
Pumelova ja odstawiłam minipipułki w połowie stycznia i nie mam okresu. Przy takim karmieniu częstym raczej nie dostaniesz. Ja po miśku nie miałam prawie 3 lata,(a napewno 2,5 roku) bo karmiłam.
Z lękiem nic się nie robi, musi minąć.

Właśnie też podjęłam decyzję że ograniczę karmienia w nocy, ale nie do jednego, tylko spróbuję co drugą pobudkę karmić, a co drugą uspokajać.
Abed ja też mam brzuch jak pod koniec ciąży i powoli z nim muszę walczyć. Lato się zbliża.
Idziemy rano pobrać Majci krew do badania. Dobranoc.