Hej,
Mamy wirusa w domu (najpierw mnie sponiewieralo, teraz starsza.. Ehhh oby Mloda ocalilo) wiec ciezko z pisaniem. Czulam, ze cos z oddzialu przyniesiemy [emoji19].
Olu - z tym szpitalem, to mozliwe, ze wlasnie o ta kase chodzi. My mialysmy byc min.3 dni, czyli pon-czw, ale wyszlysmy w srode ("dla naszego dobra", bo za duzo chorych dzieci zaczelo sie pojawiac) z wypisem czwartkowym, gdyz nfz placi za 3 doby [emoji19].
Boze.. Pogmatwana na maxa ta historia. Nikt nie byl chociaz w polowie doinformowany w karte choroby Kuby. A sytuacja tego Maluszka.. Ciary mi przyszly. Dobrze, ze Matka tego nie zostawila bez echa.
Jenny - zdrowka! Remont? O jaaaaa - co dzialacie?
Misia - ale Wam zazdraszczam tych wakacji [emoji4]. Spacerowka...hmmm... Wszystkie moje latajace z maluchami kolezanki mialy docelowe spacerowki, nie spotkalam sie z historia, aby cos zostalo uszkodzone.
Kylesa - ojjj, kurcze to masz teraz stresa z Szymem [emoji37]. Wierze, ze cwiczenia cuda zdzialuja, wiec raz dwa sytuacja moze ulec zmianie, czego Wam z calego serducha zycze.
Sytuacja z mezowym mega dolujaca.. Chyba kazda z nas potrzebuje teraz wsparcia, i takiego naturalnego partnerstwa. Ale.. On chyba nie poradzil sobie sam z soba by moc byc pozytecznym dla innych?
Beatka - achhh Tesciowie [emoji23]. Nie poddawaj sie! Korki prowadzisz indywidualnie i to z malolatami, wiec hellolll? nieco sie lepiej ciesza, ze jestes taka madra i zaradna, o!
Emol - a u Was znowu akcja, mammmoooo... Pamietam jeszcze ta szklanke z woda sprzed roku. Kurde Wasz wynajmujacy jest totalnie nieodpowiedzialny..
P.S. A z Ciebie to zona na medal [emoji5]
Aniek - gratuluje zabka nr 4 [emoji3]. Oby nocki ulegly poprawie [emoji110].
Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom