Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Szymek właśnie zaczął zgrzytać dzisiaj [emoji23]Dziewczynki gratuluje sukcesów u dzieciaczków!
Jurata... bylismy tam na sylwestra jak byłam w ciazy [emoji7]
I w wakacje przed ciaza. Wtedy złapałam tam kleszcza :/ a właściwie on złapał mnie...
Dziewczynki; mam takie pytanie do tych, których dzieciaczki maja juz zeby na gorze i na dole:
Czy na samym poczatku jak te ząbki juz sie wybiły, to waszym dzieciom zdarzało sie nimi pocierać o siebie? Tak zgrzytać?
Bo Kuba te górne ma juz takie dłuższe troszke i dzisiaj zaczal nimi zgrzytać, obijać itpZ nie cały czas tylko raz na jakis czas. Wydaje mi sie, ze z ciekawości i takiego doświadczania, ale nie warto zapytac, zeby mie dopuścić do nawyku![]()
Na temat butli to ja niestety nie wypowiem się. Ale my teraz uczymy się pić że słomki. Na takim soczku z Rossmana. Sok jest z Hippa i zawiera 1/3soku jabłkowego i 2/3wody jest więc bardzo rozcieńczony. Szymek na początku nie jarzyl co z tym robić i gryzł słomkę. I wtedy trzeba zabrać mu to z buzi i spróbować znowu. Można trochę pocisnac kartonik żeby sok do niego doszedł i powinien skumać że należy pociągnąć przez słomkę. Trzeba próbować codziennie. Za którymś razem się nauczy.[emoji23][emoji23][emoji23]
Dziewczyny jak karmicie mlekiem z butli? Tzn w jakiej pozycji jest dziecko? Moze głupie pyt, ale astanawiam sie czy jeszcze trzymacie w półsiadzie czy dziecko leży i samo pije. Jak to wyglada?
Kiedy planujecie zrezygnować z butelki na rzecz kubka?
I ts ktore stosują juz kubki- jakies rady? CZy któraś stosowała doidy cup i ile trwała nauka picia?
Iiii jakies rady na picie ze słomki?![]()
Masssakra.