OLA ja karmię w foteliku w pozycji półleżącej, Emilka pewnie sama by umiała wypić mleko bo jak jej mówię:sama sobie trzymaj to trzyma butlę ale nie chcę jej się za bardzo.Nie zamierzam z butli rezygnować jeśli chodzi o picie mleka, dzieci tak piją nawet do 3 lat.Jeśli chodzi o wodę to dawałam jej kubek z rączkami ale za bardzo nie kuma co się z tym robi.Jeszcze przyjdzie czas

Linoone ja naprawdę jestem z siebie dumna, że nauczyłam Emile pić wodę uff bałam się, że nie będzie chciała bo ja całe życie nie lubiłam, dopiero ciąża mnie zmotywowała do picia wody a teraz już sobie nie wyobrażam nie mieć wody niegazowanej w domu.Jak czasem nam się skończy na wieczór to wpadam w panikę[emoji3]lubię pić w nocy i dlatego.Emi tylko wodę pije, żadnych innych soków, herbatek bo nie lubi po prostu.Jeszcze kilka miesięcy temu lubiła herbatki a teraz już się nie tknie.
Pierwsze słyszę o czymś takim jak bbox

zaraz tu wygoogluje hehe
Byłyśmy na zajęciach, znów płakała ehh w ogóle !a dziś kiepsko dzień, cały czas wrzeszczy jakby ją ze skóry obdzierano a nic jej się nie dzieje.Rano poszłam umyć glower, nagle słyszę niemiłosierny wrzask -szybko wyleciałam z tą mokrą głową bo myślałam, że może się nadziała na klocka a ona jak mnie tylko zobaczyła to mamama i przestała krzyczeć.I tak caaałe dopoludnie zleciało.Teraz śpi, taka była zmęczona po tych zajęciach że usnęła mi w wózku i nawet się nie obudziła jak ją przeniosłem do łóżeczka, i też na śpiąco nakarmiłam.Teraz odpoczynek