Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Dziewczyny, klękajcie narody. Młody przespał noc <3 spał do 5.35 <3 a ja do pracy i tak wstaje 5.30 więc więcej mi dziś nie trzeba było do szczęścia. Boże, oby już tak zostało, błagam..
Linoone oczywiście że się wspierać będziemy. Mam nadzieję że mdłości nie będziesz miała, mnie oszczedzily ale miałaś przeczucie ze zaszlas czy. "nie czulas w kosciach" a okres się spoznial?
Ja miałam 3 okresy dopiero, ale cykle to żyły własnym życiem, raz 43 dni, raz 27, raz 47. Także nic nie podejrzewałam. No i ja nadal karmie cycem przecież, więc nie spodziewałam się że tak łatwo pójdzie ale rocznikowo będą 2 lata różnicy także spoko.
Linoone - gratulacje. Mnie też bardzo korci żeby się starać. Co robisz dalej? Karmisz dalej? Moim koleżankom dzieci odstawily się same w 2 trymestrze ciąży.