Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Jenny może zaproponować inne stanowisko z zachowaniem hierarchii obowiązującej w firmie i conajmniej takim samym wynagrodzeniem - u mnie się to bez przerwy zdarza, no ale u mnie w biurze jest 800 os - migracja ogromna. Obiło mi sie o uszy kiedys ze jak wracajac do pracy zmieniasz sobie etat (np 7/8 nie mowie tu o tej godzinie na karmnienie) zachowujesz ochronę przez kolejny rok ( ale tego nie jestem w 100% pewna czy nadal obowiązuje)
Pumelova kiepska noc ? U nas dwie ostatnie masakra
Jeśli po macierzyńskim zmniejsza się etat to zyskuje się ochronę na rok przed zwolnieniem. Może pracodawca dać inne stanowisko ale z zachowaniem wynagrodzenia i nie może cię zdegradować.
Hej dziewczyny. Dziękuję za wszystkie informacje. Wracam jednak na swojej stanowisko. Koniecznie nalegano żeby mnie przenieść do innego działu..Ale tam była taka dziewczyna z którą komplentnie nie umiem współpracować. A niestety miałyśmy okazję już nie raz. Ostanii mój tydzień w domu...I witaj praco...ciężko mi z tą myślą...
Judith. Zamowilismy fotelik w sklepie w Poznaniu. Wszędzie jest problem z dostępnością właśnie koloru. Zamowilamy w ciemno ten wine rose.Co chwilę zmnieja terminy dostawy. Co prawda zapłaciliśmy 100 zl drożej.. Ale nie chcemy już dłużej czekać.
Jenny to zamówiliście w innym sklepie teraz czy to jest ten pierwotny? Bo jak ja w koncu pojechalam po sirone to mi facet powiedział, że różowy brotax jest nieosiągalny u dystrybutorów. Więc jak sklep sprzedaje coś czego nie ma, sam liczy że nagle coś sie pojawi.
Abed ciężka była w sobotę, dzisiejsza wynagrodzila mi poprzednią- 6h snu bez przerwy! To mi się od roku nie zdążyło. Tzn moje 5h, bo poszłam spać po Agatce
Judith. Faktycznie potwierdzlaismy w kilku sklepach że Britax ma być dopiero.za ok miesiąc w tym.kolorze. Ale znaliśmy sklep w Pozaniu i jutro..najpozniej w środę ma.byc U nas. Maja dostępny właśnie ten kolor wine rose. Jak to dostanę w końcu TO.ci potwierdze.