Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
hmm to moze po jutrzejszym usg jak bedzie wszystko dobrze to tez sie skusze juz na jakies ciazowe spodnie, bo przypuszczam, ze za 2 tygodnie juz napewno nie zapne sie w pasie. a z jakiej firmy kupowalas? ja w 1szej ciazy mialam jedne z hm a drugie z happy mum.

Dziekuje, Wiesz co czuje sie nad wyraz dobrze. Nie mam plamien a w kazdej ciazy mialam. Mam tylko hustawski nastrojow, szybko sie mecze, poza tym bol piersi i brzuch mnie boli, ciagnie, zwlaszcza przy gwaltownych ruchach.Doczytuje
Spodnie od dawna mam ciążowe. mam z pasem, mam z bicznymi gumkamj, na brzuch szerokie skiny welurowe i cieniutkie ale to po starszej ciazy. za dwa tygodnie mam genetyke i kupie sobie w prezencid legginsy ale ocieplane na brzuch. na zimę mam płaszcz i wszystkie buty wysokie wiec idealne a ciellutkie bo zwykle są za zimne.
Po domu noszę dresy
Z testem nie szaleje, na mnie to nie działa a bawić mi się w to nie chce.
W 15tc idę na scan konkretnie sprawdzający Płeć. mam piękne zdjęcia poprzednich, gdzie gołym okiem widać co tojeszcze 4 tyg dam radę akurat prezent na nowy rok haha.
Samotnaja a pytalam o Ciebie. to znowu kciuki trzymamy. jak się czujesz??
Doczytalam.
Dziś w końcu skonczykam ogarnianie i jestem mega zadowllona. cała chata zrobiona, tona kwiatów, zwierzaków.. prania prasowania. obiad. zostały tylko mufinki marcepanowe z żurawina ale to ekspres przed obiadem![]()
Powodzenia.Dziewczyny przelozyli mi wizytę na dzisiaj na 18 a nie jutro. trzymajcie za mnie![]()