Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ola, mój Szymek ma tragiczne wyniki krwi a w zasadzie tylko każą podawać na razie żelazo i B12. No i jest pod opieką hematologa. Okazało się ze ma mutację genu mthfr i tyle na razie. Trzymam kciuki za wizyte a internet poda Ci wssystkie mozliwe opcje. U nas tez byly wyniki wskazujace na bialaczke. Tfutfu. Pozdrawiam!!!Ja myśle o czymś w tym stylu:
Zobacz załącznik 931684
nie mam pieniędzy i nie widzę sensu kupowania czegoś innego, bo takie coś bardziej wzruszy
Byliśmy z Kuba na morfologii. Pani doktor uznała, ze jest zbyt blady. Ferrytyne ma w normie. Za to monocyty nie.
Nie mogłam się powstrzymać i zaczęłam
Czytać iiii wg internetu ma
Białaczkę i/lub coś z jelitami.
Ja już nigdy nie przestane się stresowaća wizyta dopiero w czwartek!
Iiiii nie wiem o co chodzi z tym budzeniem.... znowu się obudził. Zrobiłam mu mleko- zjadł
Polowr, uznalam( ze nie będę czekać na histerie tylko pozwolę mu zrobić co chce i zobaczymy. No i co? Przeszedł się kilka razy po domu, wszedł do nas do łóżka, położył die na 10 sekund. Zszedł, pokroił
Swoje drewniane warzywka, zmieniłam mu pieluchę i uznał, ze dokończy mleko i teraz przysypia.
Nie kumam tego naprawdę. I codziennie minimum raz o tej samej godzinie. Ale
Coś mi świta, ze przy któryś zębach było podobnie- zabawa w nocy, dużo mleka w nocy itp.
Mam nadzieje, ze minie, bo moje dziecko przesypiając noce gdzieś się zgubiło [emoji19]