• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipcowe mamy 2017

Emol - mimo, że siedzę wiecznie u dermatologa i alergologa (nawet dzisiaj ze starsza jadę), to nie umiem Ci wprost napisać czy to to. U nas nadmiar jakiegoś alergenu objawia się wyrzutem, pomimo, że wcześniej było dobrze. I tak np.uwazam na jajo i mleko. Drożdże też potrafią uczulac, fakt. Słuchaj a może Artur jadl jakiegoś pomidora czy inne warzywko które mogło wspolzareagowac? Bo jeżeli wcześniej jajo było ok, to może krzyżówka tu wystąpiła? Aaa... A może ketchup?

Podaj Arturowi fenistil jeżeli masz, ew.wapno. Ja czasami zmiany u Kaliny smaruje też clotrimazolum. Obserwuj. Może dzisiaj samo zniknie.

A powiedz mi jeszcze... Akcja zęby się nie rozwija?

reklama
Zęby na razie dały odpocząć. Więc nie ślina. Nie jadl ketchupu. Jadł tylko pastę jajeczna. Ale to już któryś raz. Jadł wczoraj drożdże i rzadko je winogrona. Może to tak razem?

O jejku, zdrówka dla Grzesia. My organizowano od 2 miesiecy. Pewnego dnia Artur właśnie gdzieś wypłynął smoczek i znaleźć nie mogłam. Kilka dni nie umiał zasnąć Ale potem sie unormowalo. Teraz czasami ukradnie liwci gdy jej wypadnie (rzadko daje bo ona prawie zawsze wypluwa. A zamykać ja muszę jak np czeka na jedzenie) ale to zabiera i ucieka aby go gonić. Kilka razy tylko wziął do buzi. Więc smoczek na pewno nie. Dzisiaj zjadł winogrona i nic mu dodatkowo nie wyskoczyło. Jak mu zniknie to znowu zobaczę ta kombinacje... dzięki za pomoc

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry