• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipcowe mamy 2017

Pumelova super :) trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze :) ale leżysz w domu ? Przynajmniej opieki nie będziesz musiała brać ;) tylko nie dźwigaj Agatki

Duże buziaki dla naszych Agatek :*

reklama
Dziewczyny U mnie jak.nie dzieci to ja chora..W zeszłym tyg mnie grypa dopadła Ale mam nadzieję że dzieci się jakoś uchowaja i zaraz ich nie dopadnie.
Niestety mamy zwolnień nie biorą więc 2 dni luzu o na nowo do obowiązków i pracy. Ehh...przez tą pracę życie stanowocz za szybko mija...

reklama
Uła Pumelova pięknie! Gratuluję, oby do końca spokojnie Ci przebiegła ciąża:) Ale czad, hehe A mi się ostatnio śniło, że w ciąży jestem:-D A Tu jedna urodziła, kolejna w ciąży, super! Oby tylko mnie to już nie dotknęło:P

Leon przesadzil dzisiaj,no po prostu jak nie On, w ogóle od jakiegoś czasu,chyba od miesiąca budzi się milion razy w nocy z krzykiem, a dziś większość dnia mega marudził z takim aż ogłuszającym darciem i zaczął wchodzić na krzesła i grzejnik w łazience i szafkę pod tv. No normalnie nie poznawałam Bo, odbiło Mu. Oby jutro było lepiej.

A z innej strony zauważyłam, że na ciele mam strasznie suchą skórę,nawet na piersiach, poza tym właśnie piersi zrobiły mi się ckliwe, a nawet czasem bolące, strasznie to dziwne . Trwa to gdzieś tak od tygodnia,w nd zaczął mi się @, nigdy tak nie miałam, no chyba że w ciąży, a tu niby nie możliwe hymmm zagwostka.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry