Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Agatka jak są upały to też nie chce jeść za dużo, więc pozwalam na lody, robię galaretki, je więcej tubek z musami hmm tyle raczej. To jak miała infekcje i gorączkę to takie rzeczy jadła (2 tyg temu) bo teraz wróciła do siebie.Dziewczyny powiedzcie że wasze dzieci też nic nie jedzą, bo już kompletnie się zalamie. Młody ciągle z piatkami walczy. Jest na półmetku. Kupki tragedia, do tego wymioty. Nie chcę mi nic jeść. Dziś zjadł pół suchej bułki i butelkę mleka. Ostatnio jedyne co je to sucha bułka, już mi pomysłów brakuje. Warzywa nie tknie żadnego, przemycalam w zupkach, ale teraz to po za pomidorowa nic nie ruszy. Placki, kopytka, naleśniki nic nie zje. Czasem owocka np. Jabłko. W zeszłym roku pięknie jadł arbuza, teraz nie ma mowy. Nawet ciastek i lodów nie chce. Dobrze wygląda każdy mówi, ale ja się o niedobory martwie. Nie jestem za witaminami sztucznymi, ale jeszcze trochę i po nie siegne. Macie jakieś doświadczenia?
Współczuję choroby! Ale rozumiem że wariujesz haha ja kocham nasz żłobekMisia - a niedobory to wiesz. Moj nadal nie je miesa, a zelazo i ferrytyne ma w normie i to nie w najnizszej.
U nas nadal choroba. Z niby wirusowki zrobiło sie zapalenie oskrzeli, a obecnie zapalenie ucha. Siedzimy juz 2 tyg w domu. Ja juz cbyba zwariowalammlody za to lata i skacze.
Czytałaś gonzaleza moje dziecko nie chce jeść? Ja sobie wyluzowalam jak przeczytalamMisia u nas większość życia Kuby to walka o jedzenie... Chwilami to już jak wariaci wyglądaliśmy pajacując przy tym foteliku żeby zjadł... Na szczęście jako tako w ostatnich dniach je, ale rozumiecie to?! Moje dziecko nie lubi truskawek!!! Ja tego nie czaję, bo mogę jeść wiadramia on woli np świeżego ogórka
Szymko dziś kończy 3msc i jeszcze chwila, wskoczy na siatki centylowe, a był bardzo poniżej :-)