Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
W niedziele zaczelam krwawic, pojechalam na pogotowie i ciaza byla, wiec sie ucieszylam, dostalam duphaston i puscili mnie do domu. A w nocy polalo sie juz konkretnie. Teraz juz spokojnie... sama nie wiem, do wizyty bede bic sie z myslami.Katanka a kiedy Ci sie to krwawienie przytrafilo?
![]()
Ja tez witam sie Mikolajkowo . Oczywiscie jak to ja zapomnialam hasla do bb i zanim.odpalilam.wczoraj kompa zeby je zresetowac , bo na tel nie dalam rady, to troche to trwalo.
Czytam na biezaco witam nowe mamuski.
Nie pisze bo mały nie daje a tez nic ciekawego u nas sie nie dzieje.
Zaraz wizyta takze troche stresik jest, zastanawiam sie czy nie zrobilam bledu umawiajac sie na.nfz bo boje sie ze usg mi.nie zrobi maja tam swoje jakies glupie wytyczne ale zobaczymy juz za pozno na zmiany.
Wszystkim chorowitka zdrowka ,tez jestem zwolenniczka inhalacji sama ostatnio walczylam z katarem u malego.
Odezwe sie po wizycie
Napisane na LG-D605 w aplikacji Forum BabyBoom
Witajcie. Ja wizytę mam dopiero na 14.30 więc mam nadzieję że zdaze po pracy dojechać do domu ogarnąć się i dojechać. Dodam że pracuje do 14.00. stresik jest przed tą pierwszą wizytą, ale głównie stresuje się tym jak to powiedziec w pracy bo jeszcze nikt nie wie o ciazy
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Super to może się spotkamyja też dwa porody tam
Napisane na Lenovo A6020a46 w aplikacji Forum BabyBoom
Hej dziewczyny, czy mogę się przyłączyć?
Mam na imię Asia, 38 lat i dwoje dzieci. Kilka dni temu dowiedziałam się, że jestem w ciąży z bliźniakami
Na początku niedowierzanie i szok. Na pewno są jednokosmówkowe. Za tydzień sprawdzenie czymają jeden worek czy są w osobnych. Pragnę aby były w dwóch.![]()