reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2017

reklama
Witam sie mikolajkowo

Misia ,Wendy gratuluje wizyt.

Bulkaasia witaj.blizniaki super. My bysmy sie tez bardzo cieszyli na blizniaki bo Moje siostry blizniaczki i Do blizniaczek kuzyna jestem chrzestna.

Zonograja ale powiedzialas i Masz spokoj a mnie czeka jeszcze taka rozmowa. Jutro bedzie pewno lepszy dzien

A mnie dzisiaj takie Spanie dopadlo ze masakra.od 14 na nogach ustac niemoglam. Odebralam mala,odebralysmy jej but od mikolaja i musialam sie chwile polozyc.mala pobiegla do sasiadow wiec mialam spokoj.przybiegla i Mowi leci znowu wrocila o 18 po kolacji bo sasiedzi juz jej jesc dali (to sa rencisci ktorzy ja uwielbiaja i chocby czuli ze Mi dzisiaj tak zle) myslalam ze w 11 tyg juz mnie to ominie ale oby to tylko jednorazowe.a dzisiaj rano mala otworzyla drzwi i tam tyle prezentow od mikolaja (od nas i wszyscy sasiedzi tez jej prezenty polozyli )byla w siodmym niebie. Mowi Chyba mikolaj oszalal tyle Mi przyniosl

f2w3flw15r2h1ssa.png

DobraDziewczyna u mnie dziś też pomidorówka, tak na czerwono-mikołajowo :) U mnie z jedzeniem słabo. Mdłości w sumie nie mam wcale, ale żołądek mi się chyba zmniejszył, jem połowę tego co kiedyś.

Katanka pamiętaj, że stres bardzo szkodzi maleństwu. Musisz myśleć pozytywnie. Trzymam kciuki :)
Ja młodości też nie mam, ale z jedzeniem to jakaś porażka, mój żołądek jest chyba mniejszy od żołądka mojego 20 mc synka, podstawowe posiłki jemy takie same i w takiej samej ilości a Młody w miedzy czasie jeszcze jakieś biszkopty/jablko/chrupki. Jestem dopiero w 8 tyg ciąży aż boję się pomyśleć co będzie później, a w święta to aż wstyd żeby tak mało zjeść ;)

Wróciłam, wyniki wyszły w normie więc się uspokoiłam trochę ;) ale jestem już dzisiaj strasznie zmęczona, byłam z Młodym na zakupach, później u tego lekarza, bolą mnie plecy, i w sumie dopiero zjadłam trochę obiadu ;/ i to moje pytanie do Was dziewczynki... Jecie normalnie? Tzn porcje mniej więcej takie jak sprzed ciąży? Ja obiad jem na 3/4 razy ;/ najadam się bardzo szybko, za chwilę będę pewnie jeść druga część zupy, wyszła mi taka pyszna pomidorowka że muszę jeszcze zjeść [emoji23][emoji23]
Mam dokładnie tak samo z tym żołądkiem. Mało tego boli mnie ciągle obojętnie co zjem :(
Pieknie

km5sio4pghry649q.png

hchy90bv2jl3015m.png

Morela dzieki:-)

Co do zoladka mam identycznie jak cos zjem to czuje to ciagle jakby sie nie trawilo tylko zalegalo gdzies brrr do tego ciagle bekam!! Maskra.

010igov3fkey3mez.png

Maziajka bardzo ładny pokoik :tak:
Uwielbiam bilard, wieki już w niego nie grałam.
A jak synek, podoba mu się?

Z tym żołądkiem i jedzeniem to miałam tak w drugiej ciąży. Zjadłam pół bułki a myślałam, że pęknę i było mi niedobrze.

reklama
Z tym żołądkiem i jedzeniem to miałam tak w drugiej ciąży. Zjadłam pół bułki a myślałam, że pęknę i było mi niedobrze.

Ja mam dokładnie to samo teraz ;/

Morela dzieki:-)

Co do zoladka mam identycznie jak cos zjem to czuje to ciagle jakby sie nie trawilo tylko zalegalo gdzies brrr do tego ciagle bekam!! Maskra.

Świńsko ale zdrowo ;)

Mnie boli ten żołądek jakbym miała jakieś wrzody albo refluks :(

Współczuję ;/

Do góry