Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Mnie okropnie chce się spać ale najgorsze jest to że do 2-3 zasnąć nie mogę. A o 5 wstaje :-/Czy wam też chce się ciagle spać?
Już wcześniej pisałam - padam ok.18-19:00. Teraz też piszę do Was z pozycji leżącej [emoji6].Czy wam też chce się ciagle spać?
Ja dziś upichciłam polędwiczki wieprzowe w sosie musztardowym z kaszą gryczanąWitam i ja Was dziewczyny, tak trochę poobiednio ale mam nalot rodzinki w weekend i trzeba sprzątać ;/ przy Małym jest to dość trudne bo on chce "pomagać"jutro chyba wyślę go do teściowej i sama będę sprzątać
przynajmniej do niedzieli będę udawać perfekcyjna Panią domu [emoji23][emoji23] moje samopoczucie w sumie dość kiepskie, ale dzisiaj mnie koleżanka pocieszyla mówiąc że jak się tak źle czuje w ciąży to na pewno będzie dziewczynka, w sumie fajnie by było, chłopak już jest to parka by była ale czemu ja przez to musze się źle czuć już tyle czasu, a gdzie tu do końca?
co macie dzisiaj na obiad? Chwalić się proszę
![]()
Kciuki za resztę wizyt dzisiaj i oczywiście wszystko będzie dobrze obowiązkowo![]()
Śpię od 22 do 7 więc 9 h potem od 9 do 11 więc 2h. 9h + 2h = 11h a już o 21 znowu ziewamCzy wam też chce się ciagle spać?
Trzymam kciuki!Mnie okropnie chce się spać ale najgorsze jest to że do 2-3 zasnąć nie mogę. A o 5 wstaje :-/
Dzięki dziewczyny za kciuki. Jadę na wizytę. Odezwę się po.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Jestem w 8 tygodniu, termin mam na 23.07 wg OM.Joanna84-84 tak właśnie myślałam. Mi też wtedy nie wyszło i proszę znów się spotykamyCieszę się bardzo, że teraz jest ok. Który to tc i na kiedy masz termin?