Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Liluli - a ten specyfik "mamarin"? Współczuję tych wymiotow :-(
Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja robie z pieczonego w foli lososia dzikiego tego norweskiego omijam, bez zadnych paluszkow krabowych i innych owocow morza. Uwaga z imbirem marynowanym bo niestety pochodzi najczesciej z krajów gdzie norm zanieczyszczen pestycydami przestrzega sie tylko na papierze. Podobnie ten swiezy :-(Dziewczyny a ja mam pytanie z innej beczki, czy mozna jesc sushi w ciazy? kurcze mam takie smaki, ze siedze i tylko wyszukuje co by tu zjesc, ale czy surowa ryba w ciazy nie zaskodzi? umiem robic sama tez w domu, ale za duzo roboty, a ja sie słabo czuje, szybciej wyjdzie zamowic.
Cofnij się do wpisów z soboty (chyba). Była wzmianka o tym mamarinie, stąd nazwa utkwila mi w pamięci [emoji2]Tego nie probowalam. Dzis moj T.ma jechac po clexan to od razu mi kupi i wyprobuje..
![]()
Nie, plamień brakHejka
Joanna super ze szybko.zareagowalas..a teraz masz jakies plamienia?
U mnie od wczoraj znow gorzej a juz myslalam ze mdlosci poszly papa ...no coz taki urok.
![]()
asia333 dziękuję Ci za odpowiedź , to aż go zapytam z ciekawości czy to uważa za wskazanie do tych badań i czy ewentualnie wypis ze szpitala wystarczy do tego, tym bardziej że to świeża sprawa można rzec bo z czerwca tego roku...
Powiem Ci mnie też męczą mdłości właśnie zakupiłam tabletki dla kobiet w ciąży na problemy z mdłościami mamarin , ponoć są fantastyczne i pomagają...
Hej dziewczyny![]()
Ja wreszcie pierwszy dzień nie mam męczących mdłości dziewczyny z mojego starego forum gdzie pierwszą ciąże pisałam doradziły mi tabletki mamarin i powiem Wam rewelka, wczoraj męki cały dzień z mdłościami , obojętnie co bym zjadła , a dziś tylko rano. Bo jak wstałam to od razu połknęłam 2 tabletki popijając wodą , poczekałam pół godziny i zjadłam śniadanko i nic zero nudnościjak ja się cieszę bo się męczyłam strasznie...
Dziekuje [emoji8]Znalazłam Liluli [emoji3]
Melekgim o tych tabletkach pisała (str.382 i 383)
Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom