Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Karolina2412, niewa - powodzenia na dzisiejszych wizytach![]()
![]()
Co do prenatalnych - jestem zapisana na nie w 13+4 (teraz jestem w 10+6). W poniedziałek idę do gina - jeżeli coś będzie nie tak...spróbuję przyspieszyć badania. Ale jestem dobrej myśli. Termin ciąży póki co jest zgodny z usg, więc powinno być dobrze.![]()
Morela - jak zdrówko? Puścilo cos?
Lilith - ja też skurczowa (ale mi póki co tylko stopy wykreca). Wystarczyło wrócić do magnezu - i spokój.![]()
Truskawka - tak, tak - to mi się zapachy wyostrzyly. Nie reaguje źle na wszystko - ale jest kilka, które totalnie mi nie sprzyjają.
Wczorajszy kurczak z różna był stolerowany - mój M i J mogli spokojnie go wcinac. Ja nie zaryzykowalam, i o dziwo głód mi nie dokuczal (pomimo braku obiadu i kolacji - na tej imprezie przegryzlam kawałek ciasta i zmeczylam kawę), a rano wstałam bez uczucia zatrucia.![]()
Najbardziej mój M jest poszkodowany przy tej mojej tolerancji zapachowej - wczoraj kazał mojej przyjaciółce aby go "obwachala". Ta wyczuwala jedynie nuty zapachowe jego perfum (szczególnie cytrusy), a ja nadal wyczuwam czosnek, cebulę, jakieś przyprawy.. Coś co mógłby zjeść kilka godzin wcześniej.. Ale on tego nie jadł.![]()
Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom
Sylver boli bo jak pracowalam to bylo wszystko super do d**** by weszla...sms wypisywala z serduszkami Bog wie co...ja wiedzialam i tak , ze ona falszywa i tylko $$$$ sie licza ale myslalam ze chociaz dobre slowo bo tylu latach uslysze...
Wendy[emoji108] [emoji108] [emoji108]
![]()
Ale oliwa sprawiedliwa, wyszło szydło z worka i długo jej na stanowisku nie zatrzymali, za to ja spokojnie wróciłam po macierzyńskim na swoje miejsce.
Hehe to tak samo jak ja podczas starań zawsze były romantyczne wieczory z czerwonym winemSylver tak to juz jest szczegolnie z prywaciarzami...jedyny plus to doswiadczenie ktore tam zdobylam ...choc i tak watpie bym wrocila do gastro zbyt stresujaca praca..
Zawsze mowie ze dobro i zlo sie wraca ..! Karma jest suka.
Agnes tez tak myslalm szczegolnie jesli chodzi o piwo ja po pracy lubilam sobie wypic na rozluznienie piwko mhm a w lato to juz w ogole..a teraz na sam zapach piwa bleh.Za winem nie jestm choc podczas staran pilam czerwone bo jest zalecane na endometrium.
![]()
Piwko bezalkoholowe można się napić w ciąży od czasu do czasu moja siostra pila Lecha free podczas jakiś imprez np jak znajomi wpadli lub w święta z rodziną