Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Właściwie to ja jestem z Radomia, w styczniu przeprowadzam się do KrakowaTrochę mam stresa, bo tu zawsze była pomoc, a to rodzice, bratowa itp. Tam nie mam nikogo i jeszcze nawet znajomych nie mam. Przerażona jestem korkami, nie wiem, czy moje nerwy to przetrwają
A fryzjerkę jakąś muszę znaleźć, bo bez tego nie funkcjonuję, choć to też dopiero na wiosnę, bo jeszcze w styczniu też do mojej pani Kasi pójdę.
Gratuluję i szczerze zazdroszczę Synka-pedanta. Moje dzieciaki zostawisz samych na kilka godz i armagedon w domu, a to już naprawdę nie są maleństwa. Muszę teraz reżim wprowadzić, bo nie będę po nich sprzątać, kiedy w domu będzie noworodek
Teść ma piękną pasję, naprawdęNiestety nie zawsze jest tak, jak wszyscy myślą, że im starsze wino tym lepsze. Mam duże obawy, czy po 35 latach ono będzie się nadawało do picia... Takie wina mają ogromną wartość kolekcjonerską i chyba na tym bym poprzestała, bo możecie się rozczarować, a i takiego wina szkoda otwierać. Mój K jest sommelierem, jeśli podasz nazwę, szczep i rocznik, może coś Wam w tej sprawie podpowie, gdy zapytam. Mnie byłoby szkoda otwierać
My z kolei, gdy zrobiliśmy test, poszliśmy do restauracji to uczcić, i K zamówił bardzo drogiego szampana, z czego mnie dla osłody nalał pół kieliszka, a sam wciągnął resztęJa za to zabrałam korek na pamiątkę, i (o ile to będzie dziewczynka, bo chłopiec może tego nie docenić
) wraz z testami ciążowymi, opaska ze szpitala, pierwszym smoczkiem itp, będę wszystko zbierać do kuferka na pamiątkę, i na któreś urodziny wręczymy to naszemu dziecku
![]()
PS. Ja też uwielbiam PortoMoże kiedyś, jak nasze Maluchy oderwą się od cyca, gdzieś będzie nam dane je wypić
![]()
to zupełnie nie moje smaki. Ja to bardziej piwoszka jestem, choć dobra nalewka domowej roboty też nie pogardzie. Z serów to tylko ten rozpuszczony, ewentualnie feta lub camembert.