Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dzięki kciuki się przydadząAgness - trzymam kciuki za rozmowę.
Ja po świętach albo po Nowym Roku ruszam z informacją do Szefa. Myślałam, żeby to załatwić przed świętami, ale moja kadrowa (życzliwa dla mnie na maxa - taka prawie mama), zaleciła mi poczekać jeszcze te parę dni, argumentując "po co ma mi się czkac przez całe święta" [emoji6]. Pracujemy w takiej w połowie rodzinnej firmie (podlegam bezpośrednio pod szefa, ale współpracuje też z jego zięciem, żona szefa natomiast prowadzi pod szyldem firmy hurtownie, w której pracują ich 2 córki). Także rzeczywiście mogłabym być gorącym tematem [emoji3]
Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom

Gratuluję udanej wizyty!Ja po wizycie. Wszystko ok. Serduszko ładnie bilo. Fasolina ma 2cm termin bez zmian 26 lipca.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Trzymam kciukiOlisiaa super wieścijadę do pracy ale żeby mi się tak chciało jak mi się nie chce [emoji14] dziś czeka mnie rozmowa z szefowa....
.
szczególnie ciężko będzie ukrywać przy życzeniach świątecznych , gdzie każdy będzie życzył dzidzi, jak to od kilku lat czynią Moje gratulacje !! [emoji173] oraz oczywiscie gratuluje dziewczynkiDziewczyny jestem po wizycie no i bedzie dziewczynka tak jak myslalam:-) wg usg troche wieksza wychodzi ma juz 7 cm:-) . Wszystko super:-)
![]()