Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Witaj ChybraA jak się w ogóle czujecie? Ja w sumie często mam mdłości i boję się, że w Święta będzie mi niedobrze, a ja tak lubię to świąteczne obżarstwoMimo tego oczywiście całe mieszkanie wysprzątałam, bo nikt inny tego nie zrobi.Widzę, że jestem młodzikiem i będę jedną z rodzących na końcu.
Ja biorę tabletki desloratadine sandoz, ale to sa leki , które dostałam w Holandii. Myśle,ze po lek na alergie w ciazy wystarczy wybrac sie do lekarza rodzinnego. Powinien pomoc.Paalina a jakich tabletek od alergii używasz w ciąży? Bo ja też jestem alergikiem i od 3 miesięcy chodzę z gilem w nosie od alergii. A na święta będę miała kontakt z siecią zwierzęca, a u mnie to dopiero wywołuje super mocną alergię. W każdym razie mi dwóch ginekologów odradziło przyjmowanie leków w czasie ciąży![]()
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
mnie od lezenia bola juz wszystkie kosci i krzyze, jakbym z 80 lat doslownie miala, ale leze wytrwale
Ooo to widzę że razem oczekujemy ja tez wczoraj miałam wyliczony termin na 21.07Hej a ja po wizycie termin niby na 21.07 dzidzia ładnie rosnie
Jutro wyjazd tam.gdzie bede jest slabyza sieg bede starac sie czytac na biezaco i czasem cos napisac.
Spokojnej nocy